{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.013 visninger | Oprettet:

Kom til hingstedag i Viborg den 1.okt. {{forumTopicSubject}}

Invitation til stor fælles hingstedag i Viborg

Internet-portalen HingsteNet afholder for første gang fælles hingstedag søndag, den 1. oktober 2006 på Stald Tougaard, Ålborgvej 154, 8800 Viborg.

HingsteNet, der er landskendt som et reklamebureau for alle kårede danske/udenlandske avlshingste af alle racer har 400 hingste samlet på hjemmesiden og der kommer stadig flere til. Hingstedagen er tænkt som et udstillingsvindue for den danske hesteavl og med så mange racer samlet som muligt på et sted, krydret med showindslag med bla. 3 flotte frieserhingste fra Dina Rasch, Farsø og dressurkørsel med 4-spand oldenborgheste fra Skals Sadelmager.

Vi vil gerne invitere alle interesserede hingste ejere til at stille med deres hingste, samt firmaer, der ønsker at have stand på dagen eller en annonce i vort katalog. Derudover glæder vi os til at se dig som publikum. Sidste frist er den 1. sept., men ind til en uge efter modtages der efteranmeldelser.

På programmet vil der være en blandet cocktail af forskellige racer af kårede avlshingste, som kan blive vist i følgende discipliner; dressur, springning løs eller med rytter, arabershow, islænder tølt, Westernridning, højdespring konkurrence for hhv. hest og pony.

En publikumsafstemning vil kåre dagens bedste hingst for hhv. hest og pony, som begge får en flot præmie sponseret af Tika-Rideudstyr.

Stald Tougaard er et nyt veletableret Ridecenter, som ligger pragtfuldt med udsigt ud til Loldrup Sø, så det er absolut et besøg værd. Der vil også være heste-relaterede stande, som udstiller på dagen.

Der vil være fri entré og der kan købes forskellige lækkerier i cafeteriaet på stedet. Et amerikansk lotteri med fine gevinster som bl.a. en gratis bedækning til 2007 ved den flotte fuldblodshingst Secret Destination XX, samt fine rideudstyrs præmier mv. vil bidrage til lidt ekstra spænding.

Læs mere omkring hingstedagen og tilmelding på www.hingstenet.dk/hingstedag


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kom til hingstedag i Viborg den 1.okt.
Kommentér på:
Kom til hingstedag i Viborg den 1.okt.

Annonce