{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
659 visninger | Oprettet:

Heej alle det vil prøv en jagt {{forumTopicSubject}}

hej, alle sammen som har samme fordom som mange andre har mht. at ride jagt, at det er noget der foregår med hovedet under armen, og at man kommer hjem med hesten i flere dele og mange blå mærker, så hør lige her.

Roskilde rideklub afholder rigtig mang dejlig og hyggelige jagter, som tager hensyn til alle, uanset race, køn, og religion m.m. jagten bliver afholdt i smukke omgivelser, det er en oplevelse værd. vi alle tager hensyn til hinanden, vi venter, og slutter op, og sørger for at alle er med generelt. vi passer på hinanden, og vi har et super godt fællesskab. vi ser sku ikke på om du har de rigtige ridestøvler, den rigtige trailer, eller den nyeste bil.

Hvis man vil være med i jagten på rævehalen eller Hubertusopløbet om kæden, skal man være medlem af Roskilde Rideklub. Man kan dog godt deltage i Hubertusopløbet, uden medlemskab, man kan bare ikke vinde kæden.

vi rider jagt for at have det sjovt! og ikke for at være bedst, og så ser vi frem til den årlige hubertusfest, hvor alle er velkommene i familiesalen på Ledreborg slot.


Jagtrytteres påklædning er støvler, hvide ridebukser og en rød ridejakke. Hvis man ikke har en rød ridejakke, er det også i orden at ride med en ridejakke i en anden farve eller en rød bluse eller lignende. Det eneste krav er en ridehjelm. Denne påklædning bæres også af ryttere i følgefeltet.

De uskrevne regler:

Hold din hest i feltet.
Hav mindst to hestelængder op til rytteren foran dig.
Hvis din hest sparker så bind en rød sløjfe i halen på den.
Hvis du ikke er sikker på din hest, så placer dig bagerst i feltet.
Hvis der sker nogle uheld undervejs så hjælpes vi ad om at løse problemerne.

For yderlig information kan du gå ind på roskilde rideklubs hjemmeside under jagter.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Heej alle det vil prøv en jagt
Kommentér på:
Heej alle det vil prøv en jagt

Annonce