{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara - Baloo <3 ! 1993

18.785 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Elisabeth&Baloo
Kvinde | 29 år | Oprettet: 21. okt 2007


Connemara - Baloo <3 !

Udfordringer
Fødselsår:
1993
Højde:
Fødselsdag 12. maj 1993

Omkring 138 cm. :) - Jeg har aldrig målt ham..
Men en helt perfekt størrelse!
Temperament
Baloo er en super dejlig og rolig pony, der hviler i sig selv. Han kan godt blive lidt oppe at køre over meget specielle, nye ting, men ellers er han rolig og afslappet og tager det meste med et opmærksomt, men fattet overblik. (:
Gangarter
Han har bløde, gode, middel gangarter.
Stævner
Nein.
Stamtavle
Han er brændemærket Connemara og her er lidt af hans stamtavle;

Far: Lærkens Callaghan CH 73
Mor: Beauty Love C 435
Køn
Vallak - og lækker er han!
Bemærkninger

Baloo er den bedste.

Jeg lånte Baloo i 2 år af en pige fra Holbæk, indtil han endelig blev min! Han stod opstaldet 1,5 km. fra mit hus, så jeg cyklede ud til ham hver dag.
11. september 2008 var den (næst)bedste dag i mit liv! Det var den dag, han flyttede hen til mig - men d. 29. september 2010 blev den BEDSTE dag i mit liv! For det var den dag, han blev min - og her skal han blive <3

Baloo er den sødeste, dejligste, mest hengivne pony, jeg nogensinde har kendt! Han stoler på én, han er tålmodig, rolig og hviler i sig selv. Han er parat til at lære nye ting, og giver udtryk for, at han nyder at være sammen med mig. Han strækker sig til det yderste, han kan, for at gøre mig glad. Dyrlægen sagde: "Han følger dig som en lille hund"... Noget af det, jeg elsker allermest, når jeg ser på ham, er hans rolige udtryk – han er rolig, men samtidig opmærksom og nysgerrig. Jeg elsker ham så ubeskriveligt højt! Han betyder verden for mig, og jeg vil altid være her for ham.

Baloo har desværre en sygdom ;s Han har skimmelkræft, også kaldet melanomer.. Det betyder, at han har svulster i kroppen. Man siger at 70 % af alle skimle heste får disse melanomer. De er i starten ikke ”farlige”, men jo længere tid hesten har haft dem, jo større de bliver og alt efter hvor på og i kroppen, de sidder, kan de blive til stor gene for hesten. De kan yderligere udvikle sig til at være ondtartede knuder, som spreder sig til organerne.
Symptomerne kan være mange og meget forskellige, men når melanomerne spreder sig i kroppen, hæver lymfekirtlerne op (og bliver ømme), hvilket gør hesten urentgående og ikke mindst uoplagt.

Dette skete med Baloo. Det kom meget langsomt og alligevel meget pludseligt. Desværre tog det lidt tid før jeg fandt ud af, at det stod til, som det gjorde. Jeg vidste, at det ville ske, jeg havde sagt det til mig selv mange gange, men jeg havde alligevel regnet med, at han skulle blive her i flere år endnu. Og så skete det bare, pludselig var han væk.
Kommentér på:
Connemara - Baloo <3 !
Annonce