{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Hannibal Vega [Himmelhest] 2000

2.458 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

camilla v
Kvinde | 29 år | Oprettet: 18. okt 2007


Traver Hannibal Vega

Fødselsår:
2000
Højde:
1,54 uden sko :)
Temperament
Han er stille og rolig. Men når vi kommer ud i skoven, eller på en springbane, så kan han godt blive lidt frisk, nogengange mere en andre. men det er aldrig sådan at jeg ikke kan holde ham :)
Gangarter
stille og rolig skridt. nogengange friskt fremad..
Trav- lille&hurtig - men god når man lære den at kende.
Galop. nogengange kan han galopere, men når han først
kan, er den rigtig god :) .. 3 gode gangarter efter min mening;)
Stævner
SIR- 50 cm. SIR-

SIR- 50 cm. 1.stop.. SIR- LE. 4 fejl - men roset :)

Stevnstrup- LE- disket. Stevnstrup- LD disket.
^ jeg tror det var begrund af min meget dårlige opvarmning.
jeg nåede desværre kun at skridte fra lastbilen, ned til opvarmnings banen, også trave to omgange, også et kryds, og en lodret. så det var fair nok. Da jeg fik nogen kanon spring inde på banen.. Han var flyvende :)

Abigael - Dressur. 2. plads ud af 8 :) <-- første stævne.

Gjern - spring. 60 cm, 0 fejl og roset.
Gjern - spring. 70 cm, 0 fejl og roset.
Stamtavle
Jeg har desværre aldrig fået den..
Køn
Vallak (L.
Bemærkninger
Jeg har haft ham ca. 4 år nu. Og jeg synes selv jeg er nået rigtig langt på ham! Han er en hest, man helt sikkert kan stole på. Han er idiot sikker! Der jeg fik ham havde han ikke engang haft rytter på endnu. Han skulle rides til af en af mine gamle veninder der hed Anne, i ålborg. Da jeg skulle op til ham første gang, for at prøve ham, efter hun havde redet ham lidt, var jeg rigtig spændt og MEGET nervøs. Men det gik super godt. Også besluttede vi os for at vi ville have ham hjem, der jeg ligeså godt selv kunne ride ham til. Så årene gik, og han begyndte så småt at lære at gå til biddet, og springe an i galop. Han havde nogen problemer med at galopere, men han har lært det med årene nu :) .. Nu går det super! Og jeg starter stævner på ham, bader i søer med ham, rider i skove, byer, jagte. Ja jeg kan alt med ham! :) Jeg har sprunget 1,10 på ham, der hvor jeg står nu. Stald Bambi. :) Jeg er kommet meget længere på ham efter jeg er kommet ud, og fået noget undervisning, så nu arbejder jeg rigtig meget på at få ham læret op, så vi kan komme ud at starte nogen flere stævner. Jeg har mange år tilbage med ham, så jeg regner med at komme længere på ham. Jeg har dog ikke nogen mål for ham, da jeg synes han er perfekt som han er nu. Han gør det super af en travhest at være. Jeg er fuldstænding ligeglad med folks mening, når jeg kommer til stævner. Dem som ikke kan lig ham fordi han er en trav hest, det er deres problem. Han er perfekt som han er!. Jeg elsker dig Hannibal Vega! :') <3 tiderne bliver kun bedre og bedre med vega, vi bliver meget bedre med tiden, og det går bare fantastisk! du er den bedste hest på hele jorden!
Kommentér på:
Traver Hannibal Vega
Annonce