{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Kashmir W (Tidligere part 2002

1.929 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette B
Kvinde | 29 år | Oprettet: 22. apr 2007


Traver Kashmir W (Tidligere part

Fødselsår:
2002
Højde:
Han er ca 155, men jeg tror han er højere.
men han har bare en dejlig højte,.
Temperament
På folden vis man går inde sammen med ham, jeg må alt ved ham, bare jeg er sød, han står bare og sover, han vil rigtig gerne nusse, han er meget stille, men vis vi lyst springer på folden så er han lidt vild, han løber lige foran en og han løber og prutter og sparker til højer og ventre, han løber også bare også skal man selv flytte sig, men han mener det sødt, han er aldrig ond, men mennesker. han er en lille vild basse, vis der er bnogle andre der gerne vil være vilde, så er han også en del vild, men han er rigtig glad for og være lidt vild med de forskellige. Han gør ingenting!
Han elsker og springe, han vil helst springe rigtig højt, for det elsker han bare, men han er også rigtig god til det.
Dressuer'en det kan han godt og han er rigtig godt til det, men han bliver også hurtigt træt af det, også hiver han tilbage i tøjlerne, også bliver det hårdere, men det gør nok, vi øver det tit, men vi rider også ture.
Han er rigtig stille på ture, han er ikk bange for så meget, men han er barnge for nogle ting, men det er ikk så meget.
Han er nem og holde tilbage på ture, han er rigtig sød og god fint, han er ikk bange for noget, han er ligeglad med alle ting, de kan køre lige i røven på ham, han siger ingenting.
Det er meget dejligt.
Gangarter
Skridt : den er lidt hurtig men det er jo også en trav hest, men vi øver og gå lidt langsommere, men vi vænner os til det.

trav : Den er dejlig langsom og den kan også være rigtig hurtig, han har aldrig løbet travløb, men han kan det bare, men det er mest den langsomme vi bruger.

Galop : Den kan være rigtig god og langsom og den er bare vidunderlig, men den kan også være dejlig, Vi har målt ham til og kunne løbe 67 km og det kunne godt blive størkere, men det kunne vi ikk lige der.
Stævner
Han har været til rigtig mange, men han er ikk vundet nogle dressur stævner indun, men han har vundet et par stykker spring stævner!
Stamtavle
Far : Tree Barbaras
Mor : Zuzuki brother
Farfar : Barbecue
Farmor : Triiza
Morfar : Osman Bogø
Mormor : Hanne Brother
Køn
En virkelig smuk vallak, han er gude skøn.
Bemærkninger
Han er skimmel brun, en rigtig flot farve, han er bare vidunderlig.
Han er bare en lille bølle <3

kashmir w
Du ved jeg elsker dig rigtig højt, og det vil jeg altid gøre, første gange jeg red dig var jeg rigtig forelsket idag, men vidste bare det ikk lige ville blive os, men det gjorde det, og det er jeg rigtig glad for, men gik i maget lang tid, bare og kiggede på dig, og tænkte Jeg elsker dig og glem det aldrig, og glem mig aldrig, jeg skal nok ride dig og få din kærlighed, og det har jeg nu, og du er altid så glad når du ser mig, kommer med ørene fremme og æløber hen til mig, du er bare så over vidunderlig, du kan bare ikk beskrives,.
Du er den mest Lækkerste hest, der findes Basse <3
JegElskerDiq <3






Kommer snart nye billeder!
Kommentér på:
Traver Kashmir W (Tidligere part
Annonce