{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Vennelunds Nala *R.I.P* [Himmelhest] 1995

1.650 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Vennelunds Nala *R.I.P*

Fødselsår:
1995
Højde:
Nala er ca. 161-165 cm
Temperament
har et venligt sind, men er en bestemt hoppe, der har sine egne meninger :)
hun vil gerne fremad når man skidter på hende
hun har altid haft tendens til at være lidt hys, det er dog blevet bedre med alderen
Gangarter
skridt: over middel
trav: middel
galop: også fin
Stævner
ikke andet end at min mor havde hende med på en jagt, hvilket Nala syntes var alletiders.
Stamtavle
F: Weltoewe
FF: Weltmeyer
FM: Gladiole

M: Casina
MF: Port royal
MM: Claire
Køn
Hoppe med stort H!!!
Bemærkninger
Nala blev født da jeg var 6 år, jeg fik lov til at vælge hendes navn og ja, hun er opkaldt efter løven Nala fra ”Løvernes Konge”, for den havde jeg lige set dengang. ;D
Nala hedder faktisk i hendes hestepas: "AK'S WHY NOT VENNELUNDS NALA" men det var fordi der var en mand der havde en salgsstald der sagde at hvis min mor lavede et føl på Casina så regnede han med at han godt kunne sælge den og han står faktisk stadig som registreret ejer... nå men da Nala kom derover var hun slet ikke til at ride og umulig i stalden. For hun er bare en en-mands-hest, så hun blev aldrig solgt og så har vi bare haft hende siden...
Hun er skimlet og har et kærligt udtryk i hendes øjne!
Hun slikker tit i ens hår og ansigt.
Min mor havde hendes mor og mormor, men hendes mor er solgt og hendes mormor er død

Nala har kun været til én jagt, fordi hun kort tid efter fik sin sko til at sidde fast i grimen og kæmpede for at komme fri en hel nat (det var heldigvis om sommeren ude på folden). Efter det har hun været skæv i ryggen og nakken. Der skulle lægges meget arbejde i hende fra min mors side, hvis hun skulle genoptrænes og alligevel var det heller ikke sikkert at hendes nakke kunne holde til det og oven i det blev hun meget syg. Hun var faktisk så syg at hvis min mor havde haft hende forsikret, så var hun blevet aflivet allerede dengang, men hun fik en chance mere og hun kom sig.
Efterfølgende har hun kun været selskabs- og hyggeskovturshest, men hun er aldrig blevet ordentlig genoptrænet, fordi min mor ikke har haft tid nok. Nala har nu også været godt tilfreds med bare at gå nogen skovture engang imellem, for det er bare det bedste hun ved.

17. maj 09 - aflives i morgen :'(
min mor vil aflive Nala i morgen :'(
Ellers kom hun til at gå alene til vinter, fordi min hest skal med min lillesøster på efterskole og hun blev også 14 i år, så hun er også ved at være en ældre dame i forhold til at hun er en dv.
det er bare lidt sørgeligt når hun har været der siden jeg var 6 år og hun er virkelig unik også derfor hun ikke kunne sælges. min mor har flere gange truget med at aflive hende hvis hun, fx ikke stod stille når manen skulle rykkes og i det hele taget når hun ikke har opført sig ordentligt, men hver gang har det været som om Nala forstod det og opførte sig bedre. :)
Men det er ikke grunden til hun skal aflives nu, for hun opfører sig fint når man bare undlader at rykke man.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Vennelunds Nala *R.I.P*
Annonce