{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Ófeig [Tidl. part] 1991

1.694 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna Sofie F.V
Kvinde | 28 år | Oprettet: 26. maj 2008


Islænder Ófeig

Fødselsår:
1991
Højde:
142 i stm.
Temperament
rolig.. (ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive hendes temprament?)
Gangarter
SKRIDT: almindelig behagelig skridt lidt hurtig. TRAV: halvt trav, halt pas. PAS: den kan godt være ren, men for det mest er den ikke. TØLT: er meget sjællendt, men det er der nogle gange i hendes trav :)
Stævner
[ingen]
Stamtavle
jeg ejer hende ikke (men har selfølgelig tilknyttelse til hende! STOR tilknyttelse!) kender ikke hendes stamtavle.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
rolig, og fantastisk smuk ! hun er meget koncentrerret i træningen. Jeg træner Horsemanship ud fra principper af Jasmin Schacht og rider hende så også bidløst og uden saddel. hun er rød med lys man og hale.
Hun er jo ikke min egen, men jeg har været tæt på at købe hende, men jeg indså at det ville blive for besværligt og at hun faktisk lige var faldet enormt godt til der hvor hun nu lige var blevet flyttet hen. og lige netop der hvor hun står, er et sted jeg cykler forbi hver dag før og efter skole.. så det var jo perfekt :) jeg muger ud hos hende, træner hende, rider hende dog sjældent, dessværre, men jeg føler ikke jeg har nok erfaring og jeg vil hellere lave noget godt hms og opbygge vores tillid, i stedet for, måske at ruinerre det gode venskab, ved bare at prøve mig frem (det ku jo gå galt) :-/ men det er nu okay, for jeg rider øver stadig en masse fra ryggen osv. (helt uerfarren er jeg ikke ;D ) hehe

hvis der er mere i vil vide, så spørg i bare ;)

Mvh. anna Sofie F.V
Kommentér på:
Islænder Ófeig
Annonce