{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara BREDEMADGÅRDS AICHA 2004

5.412 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stutteri Auriklen
Kvinde | 35 år | Oprettet: 10. jan 2005


Connemara BREDEMADGÅRDS AICHA

Fødselsår:
2004
Højde:
Kåringsmålet er 150 cm, vi har dog selv målt hende til 155 cm.
Temperament
Hun er en underlig fisk. Mere er der nok ikke at sige til det ;)
Gangarter
7-9-7 til kåring.
Stævner
Hun har vundet føl agility til C-dag 2004.
Sølv kvalitetsbedømmelse dressur
22 point til Landbrugsmessen Gl. Estrup


Kåring 2009: RRC (point til IIA) 6778-77-797-7
Stor hoppe af jævn god type hvor mere CO-præg kunne ønskes. God dybde og bredde. Stort hoved. Velrejst hals. God skulder. Lidt kort manke. God overlinie. Passende langt, lidt hældende kryds. Lemmerne passende føre, bløde koder. Bevægelsen ret god i skridt og galop. Særdeles god og aktiv i trav.
Stamtavle
Hingstelinie: grøn
Hoppelinie: Connemara Grey CPS 377
Far:
Mannin bay cuckoo
Farfar:
Innellan kestrel
Farfars far:
Spinway comet
Farfars mor:
Abbeyleix swan
Farmor:
Amaryllis cuckoo
Farmors far:
Abbeyleix owen
Farmors mor:
June cuckoo
Mor:
BAKKEDALS PRIMADONNA
Morfar:
Skousboe morning rock
Morfars far:
Hazy dawn
Morfars mor:
Frederiksminde mellow
Mormor:
Linå vesterskov helga
Mormors far:
Øxenholm godot
Mormors mor:
Monkcastle shamrock


Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Aicha er min mors ridepony, som hun slås med sig selv om hun skal-skal-ikke sælge hele tiden. For tiden er hun ikke til salg ;)

Hun er lidt en klodsmajor og har fået lavet mange småskrammer og uheld gennem tiden, og nogen større karriere er vist opgivet for hende, så nu går hun som hygge"pony" med min mor.
Kommentér på:
Connemara BREDEMADGÅRDS AICHA
  •   22. apr 2015 ..Halvsøster til min Skippergårdens Crystal Mandy - hun er dog ikke blevet så høj smiley .. Ligger I evt.inde med billeder af Mannin Bay Cuckoo?
    Og er I stadig interesserede i at låne en af jeres hopper ud/ride og avls relateret?...


  •   1. maj 2012 høj
    super fin hest kig gerne forbi


  •   19. aug 2011 stor høj
    Hvor er hun bare en skøn type af racen : )


  •   14. jul 2011 ..
    Stor høj er givet til din smukke pony.. smiley

    Kig gerne forbi Corvette smiley


  •   30. jul 2009 ..
    Ja det kan jeg godt forstå du gør, det må have været rart der var nogle til at hjælpe smiley .
    Ej hvor fedt at Reci sagde sådan om ham, det er da lækkert at høre.
    Ja jeg ved hvad du mener, det er det samme med Salia, hun skal helst ikke tage mere på for så kan hendes sadel ikke ligge på hende, hehe. Men hun kunne sikkert godt bruge nogle flere kilo til kåringen.
    Det lyder jo godt med dommeren, så det må vi håbe på.
    Skal jeres stå i boks? Og finder man først ud af hvor de skal stå, når man ankommer?

    Ja lige præcis, han plejer at være rigtig sød ham Lars.
    Hehe, ej hvor vildt. Det er da sjovt de har det sådan. Det lyder godt, hun er nemlig aller nederst i rangordenen, for hun gider ikke at det med at slås mere, så løber hun hellere sin vej. Der hvor de står nu, var hun lige nøjagtig kommet ind på en fold med alle de der alfaheste, så hun blev bare jagtet rundt, det var virkelig synd. Nu går hun heldigvis bare med Zinna og Salia på en fold, og det går rigtig godt for der bestemmer hun. Hun er også den eneste Salia hører efter. Alle andre er hun fuldstændig ligeglad med, men når det er hendes mor, så er man slet ikke i tvivl om at det er Rose der bestemmer smiley


  •   28. jul 2009 ..
    Ja det er utroligt hvad folk kan få dem selv til at gøre ved dyr. Kan slet ikke klare sådan noget.

    Hold da på, 8 er godt nok også en hel del. Det kan da heller ikke have været helt billigt.
    Okay, det lyder da lækkert. Så burde han da gå i gennem, kan ser super lækker ud. Har I fået nogle flere kilo på ham? Vi har prøvet med Salia, men det er lidt svært når der ikke er så meget græs på den fold hun går på, men hun er da i okay stand, hun er i hvert fald ikke så tynd og kantet som sidst smiley .

    Ja det er rigtigt, vi kender en der hedder Lars Frederiksen som kører, han er rigtig sød. Min mor snakkede om at ringe til ham her senere.
    Det lyder super godt. Ja det kan vi bare finde ud af. Rose hun er jo stadig bare yndlings, så det bliver svært at undvære hende, men det hjælper på det hele når jeg ved I nok skal passe godt på hende smiley .


  •   27. jul 2009 ..
    Ja der er godt nok nogen der ikke bryder sig om at køre i trailer. Men Birgitte sagde også at førhen havde Rose fået stød når hun ikke ville gå op i traileren, med sådan en støddims til får synes jeg hun sagde.

    Okay, så har I da også nogle heste at se til. Det bliver rigtig spændende med Jamiro. Har han nogle gode gangarter?
    Ej hvor dejligt. Det må være rigtig rart at sælge hest når det er sådan, at de bare falder i hak og hun er rigtig sød. Så kan det jo ikke være bedre.

    Jo nu er hun ved at få sin farve lidt igen, men hun når det ikke til kåringen, virkelig dårlig timing, hehe. Men så kan man da se hvem hun er, hehe.

    Okay, jeg tror også Rose er glad for at kunne følges med Salia over til jer. Ja jeg kan gå i gang med det samme og tjekke muligheder. Man skal vel også være lidt i god tid med de der transportere, så der er pladser.
    Må vi gerne komme og besøge dem engang når de er kommet over til jer? smiley


  •   22. jul 2009 ..
    Nej jeg synes heller ikke det er så pænt med blå øjne, jeg synes det ser ud som om de ikke har en personlighed, hehe, selvom at det har de jo selvfølgelig. Jeg er bare mere til de store, flotte, brune øjne smiley

    Hehe, ja det må da være lidt trangt.
    Ja det var en god idé, Rose kaster sig nemlig ind i væggen igen og igen når hun står i en trailer, hun kan slet ikke klare det, men der er ikke noget når hun kører i sådan en transporter. Ja det ville være smart hvis I kunne det, det må du lige spørge om, for så skal vi aflyse den aftale vi har med ham der skal hente hende igen, hehe. Vi har lejet en stor lastbil til hende, der var ik lige nogle af dem vi kender der kunne den weekend, hehe smiley .

    Hvor mange skal I egentlig have med til kåring?
    Jeg fik lige bladet i dag, og jeg kan ikke forstå hvorfor nogle af dem der i forvejen er kåret i 1. klasse, skal omkåres, hvorfor gør man det?

    Nå det var da altid noget hun ikke kan det smiley . Ja det ser meget mystisk ud, hun har aldrig set sådan ud før. Hehe, ja det må man daa nok sige hun har smiley


  •   20. jul 2009 ..
    Haha, det kender jeg godt smiley .

    Ja det er rigtigt, det ville ikke være så fedt hvis alle connemara var BEC'er.

    Hold da op, ja det kan jeg godt se, så er der da nok at se til. Det var heller ikke så lidt, hehe. Salia er ligeglad med at køre i tariler, men Rose hader det. Hun har noget klaustrofobi. Man kan jo også få dem sendt over med de der transportere der kører frem og tilbage mellem Jylland og Sjælland. Jeg mener ikke vi gav så meget for det dengang Rose skulle over og bedækkes.
    Skal du forresten så ikke have pas og papirer med til dem egentlig?

    Nej jeg håber i hvert fald slet ikke hun skimler, jeg håber hun får sin fine dunfarve igen, synes bare det ser underligt ud hun også er brun rundt om hendes stjerne i panden, det ved jeg ikke om du lagde mærke til, hehe.


  •   19. jul 2009 ..
    Ah okay, ja det kan jeg godt se. Men det er da smart nok egentlig.

    Ja det er jeg også helt enig i. Det er også godt hun lige får lov at falde til. Og hvis det er kan I jo bare lave et føl mere på Salia. Hvor bliver det spændende smiley . Jeg er ret sikker på hun lige har været i brunst. Godt nok går hun ikke med nogle vallakker, men hun var ret fjollet sidst vi havde smed og det plejer hun at være når hun er i brunst, det var her den 14.
    Vil I så hente dem eller hvordan med det? smiley

    Ja det er underligt. Nej jeg synes ikke hun fælder, men jeg håber ikke det er permanent. Det ville vel også være lidt sent hun pludselig begyndte at skifte farve. Jeg håber ikke det er noget der bliver dømt ned på til kåringen


  •   17. jul 2009 ..
    Ja helt sikkert, det må være skønt.

    Ah okay, ja det lyder jo slet ikke dårligt. Det havde jeg ikke lige tænkt over, at man kan lave dun med brun og en bec smiley .

    Så ringede vores dyrlæge endelig tilbage i går. Vi snakkede nemlig først med to som ikke vidste noget om det, og vores egen dyrlæge ville så ringe tilbage i løbet af ugen når han havde tid. Han sagde så at med Rose ville det være smart at vente til februar, fordi så kunne det være cysten var forsvundet af sig selv, og så kunne man med fordel bruge regumate. Men man kunne også gøre det nu, men så var han ikke klar over om det ville virke, men som han sagde var det op til en selv, og han sagde det koster ca. 2000. Så det ved jeg ikke hvad du gerne vil? Og hvis du vil vente til februar med rose, om du så stadig vil have dem over til dig på samme tid?

    Ja det ser mærkeligt ud, jeg opretter et fotoalbum med hende nu så du kan se det smiley


  •   13. jul 2009 ..
    ja jeg synes i hvert fald hun er nem at sidde på. Hun var rigtig sød i dag smiley .

    Ja det må være så skønt at kunne have dem selv. Jeg SKAL bare have mig en gård om nogle år, det er et must smiley .

    Ja det er de godt nok, er spændt på at se hvordan Salia kommer til at være som mor smiley .
    okay, det vidste jeg ikke man måtte, kan de så også blive kåret på lige vilkår som connemaraponyer der ikke er BEC?
    Ja det har du jo, det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det smiley . Vi har ikke fået snakket med dyrlægen endnu, fordi vi havde smed på i morges, men vi ringer i morgen tidlig smiley . Jeg tog forresten nogle billeder af Salia i dag så du kunne se hendes pels, vores smed sagde han aldrig havde set noget lignende, og at det lignede hun var ved at skifte farve permanent. jeg tror nu hendes dunfarve kommer igen, hun har stadig noget af dem i hovedet, på bringen, under maven og sådan. Men det ser sjovt ud smiley


  •   11. jul 2009 ..
    hehe, nej det er rigtigt nok smiley .

    Jo det tror jeg, hun er ekstremt behagelig at sidde på, og ret nem at blive siddende på, selv når hun bukker meget højt smiley .
    Hun er rigtig lækker at sidde på i trav.

    Ej hvor er det altså bare forfærdeligt. Stakkels hende, det er virkelig virkelig synd for hende. Og så lige hendes yndlings.

    Ja det er det virkelig, man har slet ikke lyst til at tage derud fordi der bare er så meget af det. Men nu har vi overvejet lidt at flytte de andre til Dorthealyst. Det kunne være fedt med det lækre ridehus smiley .

    Ah okay, hvor smart. Ja det kan jeg godt se er lidt risikabelt, især på Rose hvis det er sidste chance for hende for at få føl smiley . Jo det kan vi godt gøre, vi ringer og snakker med dyrlægen mandag morgen. Ej hvor dejligt hvis de kunne få føl sammen, de er jo også vant til at gå sammen smiley . Vi ville også så gerne give rose et sidste føl, men vi kan simpelthen ikke overkomme flere heste nu. Så det er bare lækkert du gerne vil låne hende og lia smiley


  •   10. jul 2009 ..
    Ja jeg tænkte også bare, at det var da det dummeste tidspunkt hun har valgt at se sådan ud på :b .

    Nå ja, det kan jo godt være. Ja så må I bare sørge for at give ham en masse mad ja.
    Ja det kan jeg godt se så. Du må hellere end gerne ride Salia, hun bukker bare lidt meget nogle gange, men jeg ved jo godt du ikke er bange af dig smiley .

    Ej hvor frygteligt. Det må være forfærdeligt at opleve. Stakkels Reci smiley . Hvor er det synd for hende. Ved de ikke hvad grunden til det var?
    Ja det er de virkelig, det er sørgeligt nogle mennesker har det sådan, men sådan er det åbenbart for nogen. Lige siden vi har fået hende har der ikke været andet end bøvl og ballade konstant. Det er utroligt hvad de ikke finder på af problemer konstant, og det værste er at der bare ikke er noget i det - overhovedet! Og alle bagtaler bare hinanden på kryds og tværs, det er helt utroligt.

    Ja det var vidst det, det hed, hvis hun fik det skulle der heller ikke være nogen problemer for at hun skulle komme i fol, for alt det andet så ud som det skulle og dyrlægen sagde at hun så fantastisk ud af sin alder. Og hun vil bare så gerne have et føl, hun har mælk i patterne og går og bygger reder i boksen altid. Det er så sødt.
    Det lyder jo rigtig godt, så kunne vi få bestanden ned i noget tid smiley . Hvornår vil du gerne låne dem?

    Ah okay, ja jeg er ikke inde i alt det der, men kan næsten ikke forestille mig det er noget almindelige dyrlæger kan gøre. Men det behøves jo så heller ikke, når det medicin kan gøre det. Det sagde Reci og hendes dyrlæge i hvert fald smiley


  •   10. jul 2009 ..
    - Men dyrlægen sagde også at hvis cysten blev suget, kunne hun sagtens komme i fol igen, Rosie, det ville slet ikke være noget problem. Men det er jo nok ikke lige sådan noget almindelige dyrlæger gør, og jeg aner ikke hvad sådan noget koster


  •   10. jul 2009 ..
    Ja jeg synes også det er dumt, min sadel kan snart ikke ligge på Salia mere, hun er nærmest helt flad over ryggen, hehe.
    Ja jeg synes også det er underligt med hendes pels, hun har sådan nogle sorte bakkenbarter næsmest i hovedet, det ser helt skørt ud, hehe.

    Ja Salia røg godt nok også meget ned på det da hun var afsted sidste gang, at hun var for kantet osv. Men der var hun også tynd.
    Ej det bliver da godt nok spændende at få ham hjem, du må da glæde dig helt vildt smiley .
    Ja så må han bare på fedekur, hehe.

    Det lyder da ikke godt med Reci, hvad er der sket med Mareesa? Det har vi slet ikke hørt noget om.
    Ja det bliver virkelig tungt, og man gider bare ikke tage derud hvor de står fordi der er så mange der har utroligt ondt et hvis sted, over vi har Zinna, så der er bare så meget brok og ballade hele tiden. Så bliver man bare træt af det til sidst.
    Ja det kan de nemlig, og det er også synd for dem at der ikke er tid til dem alle sammen.

    Jamen jeg har lige snakket med min mor og du må gerne låne dem begge to hvis du vil det. Vi kan ikke magte alle de heste for tiden, så det ville hjælpe meget på det hvis du ville det. Men Rosie blev jo scannet og hun har en cyste i livmoderen, så dyrlægen sagde der kun var 50 % chance for at hun ville komme i fol, men så var det at Reci og hendes dyrlæge fandt ud af man kunne give hende noget medicin i 8 dage som nulstillede livmoderen, så hun ville komme i fol, men jeg ved ikke hvad det er for noget medicin, det ved Reci. Hendes dyrlæge havde bare glemt at sende det til os, og så var det vi ikke kunne få fat i hende og så blev det ikke til noget.


  •   9. jul 2009 ..
    Ah okay, jeg er også begyndt at ride med den altid nu, man ved jo ikke hvornår det kan gå galt smiley .

    Ja det håber jeg, her på det sidste har hun været sød.

    Nej jeg er faktisk heller ikke begyndt endnu, men skal i gang fra i dag af. Jeg går hele tiden og tænker at der jo er lææænge til, men det er jo snart! Hehe. Hun er heldigvis godt rund, det kan de jo godt lide :b . Men hun ser noget så forfærdelig ud i pelsen, det ligner hun er ved at blive sort, det er helt vildt. Og så havde hun lige rullet sig i noget muldjord i går så hun ser forskrækkelig ud, hehe.

    Ja det kan jeg godt forstå, det må være en rigtig fed følelse. Det er min mor der har sponsoreret alle vores, hehe.
    Ja det kunne være rigtig fedt hvis han gik igennem, han er super lækker. Glæder mig rigtig meget til at se ham. Har du fået ham hjem?
    Det var da godt, ja jeg synes også det er ved at være tiltrængt smiley .

    Nej det er hun ikke, jeg tror Reci har ombestemt sig, desværre. Vi har prøvet at kontakte hende nogle gange, men uden held. Havde ellers lidt satset på hun kunne komme derover, for min mors helbred er ikke just blevet bedre, så vi skulle gerne af med nogle af hestene, for vi kan ikke overkomme dem alle sammen. Så måske bliver vi nødt til at sælge hende og Salia sammen i værste tilfælde, men håber bestemt ikke det går sådan. Nu havde jeg nemlig lige bestemt mig for at beholde Salia og ride til Zinna bliver gammel nok. 5 heste er bare alt for meget at have stående ude, og så har vi dem et sted hvor de virkelig ikke har forstand på heste, det er SÅ træls. Det er slet ikke sjovt at have dem for tiden, det er bare arbejde. Men nu må vi se hvordan tingene kommer til at forløbe sig smiley


  •   24. jun 2009 ..
    Hov, nu var det lige mig der havde glemt at svare, det mente jeg ellers jeg havde, hihi.

    ah okay, ja det er rigtigt, man ved aldrig. Det er også kun det sidste års tid jeg er begyndt at ride med hjelm hver gang. Ellers har jeg aldrig rigtig gjort det på Rosie mens jeg har haft hende, kun ude på Birkebo smiley .

    Ja det er jo lige det. Jeg tror faktisk bare det er en periode salia skal igennem, jeg har før oplevet det på andre ungheste jeg har redet som bare er rigtig søde nu. Så det går nok over igen.

    Ja men det på video'en er ikke engang noget særligt synes jeg, hun kan virkelig godt flytte fødderne når hun kommer op i tempo, det håber jeg hun gider vise til kåringen smiley .

    Og forresten, mange gange tillykke med huen! Det må være dejligt at være færdig. Og tillykke med din hingst også, var lige inde og kigge ham i dit fotoalbum, han er godt nok en flot fyr! jeg synes jo altså bare den farve er så flot. Men han har da også et utroligt dejligt udtryk. Det kunne være perfekt hvis han blev avlsgodkendt, så vi havde lidt andet herhjemme, end skimler smiley


  •   10. jun 2009 ..
    Hehe, ja det er Salia også. Hun må have noget opdragelse :b .

    Ja det er det lige præcis. Ville nok have det lidt dårligt med at sælge hende til nogen vi ikke kender, men det bliver vi jo nok nødt til hvis hun skal sælges. Nu må vi lige se hvordan det går med hende de næste par måneder, nu er jeg blevet meget i tvivl om jeg vil af med hende :b . Hehe. Ja jeg synes hun har en god gang, hun kommer i hvet fald godt indunder sig og hendes gang er meget bedre end Roses er. Hun er vildt dejlig at sidde på i trav, man bumper stort set slet ikke. Og hun er heldigvis også nem at sidde på når hun laver rodeo-buk smiley


  •   6. jun 2009 ....
    Ja det ville være dejligt hvis heldet snart smilede til mig


  •   29. maj 2009 ..
    Nej men i går da jeg red hende var hun faktisk overraskende sød. Det kan være det har noget at gøre med, at hun er blevet tilredet lidt sent, så hun allerede har sine idéer om tingene. Så skal hun nok bare overtales smiley .

    Hehe, ja det tror jeg også hun ville være god som. Vi ville i hvert fald også have det godt med at hun blev solgt til dig smiley . Jeg håber sådan at hun kan blive kåret i 1. klasse smiley


  •   28. maj 2009 ..
    Vi har overvejet det lidt fordi 5 heste er for mange, og så er hun lidt af en bølle. Sidst vi havde dyrlæge på, sparkede hun ham så hårdt på låret at han ikke kunne gå, og min mor stod inde i boksen og hvis hun havde ramt min mors dårlige ryg havde det ikke været så godt. Og det var kun fordi hun blev vaccineret, så ondt gør det vel heller ikke. Men nogle heste kan åbenbart ikke klare det der med at blive stukket. Og så vil jeg jo gerne ud og starte lidt stævner, og det kan jeg jo ik rigtig på hende. Og så er hun bare rigtrig frk. modsat og skal prøve grænser af hele tiden, det er jeg godt nok ved at være træt af. Men det kan godt være om et par måneder at hun er færdig med det, og vi beholder hende alligevel smiley . Det er hårdt at skulle af med hende når vi har taget imod hende selv, og hun er jo en super skøn hest. Nu må vi lige se tiden an, men sådan som det er nu bliver hun nok sat til salg efter kåringen.


  •   24. apr 2009 Hej igen Theresa
    Tak for din kommentar, og der er kun et at sige om Cornish og Sweetheart, de var helt unikke begge to, og vi savner dem stadigvæk hver eneste dag........og engang må vi igen anskaffe os en connemara, det er sikkert!
    Held og lykke med jeres dejlige connemaraponyer.

    Mangehilsner Kate B.


  •   24. apr 2009 Hej igen.
    Nej, vi ifolede dem aldrig, da de blev købt som føl begge to, som hygge/ridepony til vores piger....vi vidste jo bare ikke, at de eneste connemara vi har haft, var så gode ponyer, som også begge to i deres kåringer blev res. BIS, kun overgået af Avlshingsten, som de "kæmpede imod!
    Hvis du er interesseret i at se dem, er de på vores datter´s præsentation :
    http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbruger.asp?userID=10716

    Mange hilsner Kate B.


  •   22. apr 2009 Hej igen
    Vores connemaraponyer hed :

    Munkholms Cornish Queen efter Ardnasillagh o´Flaherty, og kåret i 1 klasse på fløjen.
    Nørlund Sweetheart efter Tootle U, og også kåret i 1. klasse på fløjen.

    Måske du kender dem?

    Mange hilsner Kate


  •   22. apr 2009 Hej
    Hun ser rigtig fin ud, er hun mon kåret?
    Vi har selv haft 2 connemaraponyer, som desværre blev aflivet sidste år pga alder!
    Hilsen Kate B.


  •   14. mar 2009 ..
    Ja jeg er rigtig glad for det smiley . Skal også have det med til connemara kåring smiley .

    Nej det har du helt ret i, Kestrel er altså bare toppen smiley . Giver det meget ofte BEC føl hvis man sætter en hvid på en dun? Jeg har nemlig læst at nogle dunfarvede er sorte indenunder, og så burde der vel ikke være så stor chance for BEC? Det giver faktisk meget mening hvis de er det, for Rose bliver helt sort på halsen om vinteren og generelt meget mørkere.
    Det bliver spændende om hun skal det, har I set hende i brunst? Jeg har aldrig set Salia i brunst før tror jeg.

    Okay, det er da også godt klaret smiley . ja det kan jeg godt forestille mig når du nu går på gym, der må være mange lektier.


  •   11. mar 2009 ..
    Ja det er der, tager bare konstant billeder af hende og Salia nu, hehe smiley

    Ja det er det nemlig, tror ellers det ville blive drømme føllet hvis den var efter Kestrel smiley . Han er altså noget så flot. Okay, har lige været inde og kigge på den, den ser også fin ud smiley .

    Ja det kender jeg alt for godt. Alle mine penge går næsten kun på heste ting, hehe. Jeg tror også jeg må til at arbejde på det smiley . Har du egentlig et job?


  •   8. mar 2009 ..
    Ja det er hun godt nok, det er synd for hende. Men så har jeg Rosie hos mig lidt længere tid endnu. Skal nå at have en masse billeder af hende smiley .

    Ja hun snakkede om at hun ville bruge hendes venindes hingst på Rose, jeg ved ikke hvad det er for en, ved du det? En hun skulle hente her på sjælland tror jeg. Hun ville nemlig ikke bruge Kestrel fordi hun er bange for at det bliver et BEC føl, og det kan jo ikke bare lige gøres om.

    Ja det kan jeg godt forstå, der er jeg helt enig med dig smiley .
    Nå ja, det var nok også en god idé med at arbejde et år inden og spare sammen på den måde. Hvis du kan lade være med at bruge dem på Kieffer trenser smiley . Dem har du jo sagt du er lidt glad for smiley


  •   7. mar 2009 ..
    Ja det ville det nemlig, det er jo sådan set ved at være sidste chance nu hvis hn skal nå at få et føl mere.
    Hehe, nu glæder jeg mig da helt til at komme derned smiley . Men Rose bliver først hentet i April nu, pga det med Reci's skulder smiley .

    Ja det tror jeg også. Så jeg tror også det er til det bedste at Rose får føllet hos Reci så man ikke får knyttet et bånd til føllet, så ville det være hårdt man vidste at man bare skulle af med det.

    Hold da op, det var ellers noget af en omgang. Det er vildt nok at du tør det synes jeg, det ville jeg slet ikke turde. Tage til et fremmed land alene og finde sted at bo og tjene penge at leve for osv. Men det lyder da også vildt spændende! Det må også være en fed oplevelse at have med sig bagefter smiley


  •   3. mar 2009 ..
    Ja det kunne da være lidt sjovt smiley

    Nåå okay, på den måde smiley . Det kunne vi også vælge med rose, men det er synd hvis hun bliver stresset af transporten og mister føllet pga. det eller sådan noget.
    Hehe okay, det kunne jeg godt forestille mig, jeg glæder mig også til at komme ned og se det smiley .

    Nej det kan jeg godt se, så er det ikke så nemt.
    Ja det må det være, man knytter sig jo til de kære heste smiley .
    Nå okay, så kan jeg godt se det, men det er da trist. Men så er det selvfølgelig rigtigt at det nok er bedst for ham at I finder en sød pige. Hvad skal du ned og studere i Italien? Og er du så i gang med at spare sammen til at skulle være dernede i lang tid eller hvordan? det lyder jo spændende smiley


  •   27. feb 2009 ..
    Ja det er det i hvert fald, dejligt med sådan en hest smiley .

    ah okay, skal Primula også til Reci og have føl? Ja det hjælper i hvert fald meget på det smiley . Jeg har ikke været der hvor hun bor nu, men der hvor hun boede før, der var det super hyggeligt. Glæder mig til at se hendes nye stald, den ser vildt flot ud på billeder smiley .

    Ja det kan jeg godt forstå, det giver vel også lidt mere frihed, eller hvad man siger.
    Ja det må da være hårdt. For jer er der jo mange af jeres ponyer som salia er for os, vi kunne ikke nænne at skille os af med hende, nu vi selv havde taget imod hende. Hehe. Men nej det er rigtigt, så bliver man også nødt til at sælge lidt ud. Skal I af med Gilgalad, er han ikke din hest?


  •   21. feb 2009 ..
    Ej hvor dejligt med sådan en hest, bare Rose havde været sådan smiley . Hehe, ja det har du nok ret i.

    Ja det kan jeg godt forstå, de er så fine når de er helt blanke.
    Ja nu er det også besluttet og Reci kommer og henter hende i uge 10. Øjh det bliver hårdt at skulle undvære hende, men første pony, hun har jo altid været der smiley . Bare hun ikke tror det er fordi vi ikke gider have hende mere. Men jeg ved jo hun får det rigtig godt og skal kun gå sammen med en anden hoppe på fold. Og så får hun hendes ønske opfyldt om at få en baby mere smiley Og vi skal også besøge hende smiley .

    Nej det kan jeg godt forstå. Jeg synes det er hårdt nok at have tid til de 5 vi har, så kan godt forestille mig at det må være et stort arbejde hver eneste dag.
    Ja det er klart det er det, de fleste af dem har I vel også haft i flere år.


  •   16. feb 2009 ..
    Ja det er super lækkert. Ja var også helt stolt af hende, hehe smiley

    Jeg var ret nervøs da jeg skulle mønstre Rose faktisk, hun var også helt oppe og køre. Kan huske hun svingede hårdt til siden med hovedet og ramte mig lige på kæben, det var lige før jeg så stjerner der da ved stod henne ved dommerne, hehe smiley . Ej hvor vildt det er så længe siden, så må jeg huske at lykønske dig med jubilæet smiley .

    Nå okay, det er da dejligt, ja jeg synes også hun ser godt ud på billederne smiley .
    Ja jeg tror også vi gør det. Hvis hun var kommet i brunst i naturen, så var hun jo også blevet bedækket. Og de er jo nogle hårdføre ponyer, så mon ikke hun kunne klare at få et føl mere.

    Nej jeg kan godt forstå hun ikke kan give slip, det ville da også være vildt hårdt. Det er da trist hun har udviklet det. Men så bliver der jo også mindre at se til, der må være meget med så mange heste. Har I så allerede sat nogle af dem til salg?


  •   6. feb 2009 ..
    Ej nu var jeg kommet til at svare derinde igen, det var da for dumt, hehe smiley .

    ja det har du nok ret i. Men nu er det blevet trænet med hende en del gange, og nu er hun ved at være sød til at tage det i munden. Red på hende i forgårs og det gik bare helt kanon når man tænker på det kun er 5. gang hun rigtig bliver redet. Vi travede en masse runder ude på hovslaget og hun var så sød smiley . Er bare så glad for det gik så godt, er helt stolt af hende, hehe :b

    Nå okay smiley . Ih det lyder bare godt, tusind tak skal du have. Det er rart at vide du er der hvis der går kuk i det igen smiley .

    Ja det er godt nok mange år, men hun holder sig da også rigtig godt, i hvert fald fra hvad man ser på billederne smiley . Ja, og Eire Duff har jeg ikke hørt noget om i mange år. Vi regner med at sende hende ned til Reci. Rose vil også så gerne have et føl. Hun skal bare fodres godt efter hun har folet, så hun ikke kommet til at se så forfærdelig ud som et stykke tid efter hun havde fået Salia. Lige pludselig tabte hun sig bare en hel masse og det var ikke rigtig til at få på hende igen.

    Hehe, nej det tror jeg heller ikke det har smiley . Ja helt bestemt, jeg venter også lige nogle år endnu smiley

    Læste lige det med at din mor har fået hesteallergi, det var da virkelig trist smiley . Skal I så af med stort set dem alle sammen?


  •   29. jan 2009 ..
    Hov jeg var kommet til at svare inde på Salia, hehe.

    Jo det håber jeg da, for hun vil jo smadder gerne arbejde smiley . Hun skal nok bare lige lære det, ellers må vi have shane ud og hjælpe os med det smiley .

    Ah okay, men hvis I ikke skal have nogen med, kommer I så hen og kigger alligevel? smiley .

    Det var så lidt smiley . Ja det kan jeg godt forstå du er, hun ser også så charmerende ud. Ja det er da også ærgeligt smiley . hvor længe har du haft hende?
    Reci vil gerne trække et føl på Rose, men ved ikke om hun måske er for gammel, ellers synes jeg det er en god idé, for hun har jo kun fået 3 føl, og synes det er synd at der ikke er flere efter hende.

    Hehe, det er da dejligt smiley . ja det var lidt uheldigt med den brand der, hehe. Det er slet ikke så nemt at have børn tror jeg smiley .


  •   21. jan 2009 ..
    Ja det er rigtigt. Det er virkelig irriterende.

    Hun har også en okay højde nu, det er rart. Nu har hun fået ordnet tænder, så nu kan hun godt få bid i munden, men tror godt nok ikke vi kan få det på hende. Hun er super stædig.

    Nåå okay. Det var da ærgeligt der ikke er nogle brune. Skal I have nogle med til næste kåring?

    Nåå okay, hvor gammel er Perle? Jeg har altid været helt vild med din Calimash. Synes virkelig hun er så flot smiley . Jeg så hende til connemara kåring engang, eller også var det C-træf.

    Hehe, nej det er det nok ikke.
    Haha, okay. Så har du nok heller ikke været helt nem smiley .


  •   15. jan 2009 ,,
    Det kan jeg godt, det er bare så belastende. Går altid i panik når det sker, hehe. Og trykker bare "tilbage" "tilbage" "frem" "frem" og så er siden ulbøbet, men nogle gange går det med et enkelt klik tilbage. Ellers kan sådan en situayion virkelig sætte min tålmodighed på prøve, hehe :b .

    Nej det er rigtigt, jeg vil også hellere have hun bliver højere, men ik over 148, det tror jeg dog heller ikke sker. Hun er nu 146, men man skal jo aldrig sige aldrig.
    Jeg skriver lige når de er lagt ind så :b .

    Ja lige nøjagtig, det er jo heller ikke fair på nogen måde.

    Ja det er det, det vil vi heller ikke udsætte hende for igen. Det ville være synd.
    Ej det var da trist. Er der så kun skimlede avlshingste i Danmark nu?

    Jaa, det kan jeg godt forstå, Rose ville se mærkelig ud som skimmel smiley . hehe. Hun plejer at blive nærmest sort om vinteren, men det er hun ikke blevet i år, i hvert fald ikke endnu.

    Ja det er det, jeg gik helt i panik da jeg fik det at vide, dog kun i nogle sekunder til mor sagde der ikke var sket hestene eller nogle mennesker noget.

    Ja det kan jeg godt forstå. det må også bare være forfærdeligt. Jeg var så rædselslagen for det da jeg var lille, men det var efter jeg var kommet til at brænde en stol af. Ej jeg var bare sådan en lille terrorist. Det var helt vildt. Havde stået og hoppet i vores store lænestol med sådan noget mærkeligt stof overtræk, så havde jeg forinden stjålet en tændstik og i det jeg hoppede op og ned igen strøg jeg den på stolen, så tændstikken tændte. Så blev jeg forskrækket og smed den ned i sædet, dermed gik der ild i hele stolen. En anden gang havde jeg taget en stor brødkniv og "savet" med, i kanten af ryggen på vores spisebordsstole så der kom nogle ordentlige flossede hakker og senere fodrede jeg vores videomaskine med leverpostejsmadder, mønter, makrel, blyanter og alt muligt. Lige indtil en dag jeg stoppede fingrene derind og de så sad fast fordi klappen der jo gik nedover dem. Så hver gang jeg hev, gjorde det bare mere ondt. Min far lod mig sidde lidt, for på det tidspunkt var han træt af at skille bideoen ad 2 gange dagligt, hehe. Det måtte du lige have med smiley


  •   15. jan 2009 ..
    Okay, det var godt at høre smiley .
    ja det tror jeg også, hun er (heldigvis) ogsåblevet et par cm højere. Det havde jeg også håbet hun ville smiley .
    Hehe, nå okay, så er jeg ikke den eneste der døjer med det :b . Jamen det var helt vildt, tror jeg smider nogle billeder ind af det i et fotoalbum, det var virkelig mange der sad :b .

    nej præcis, så kan det også være det holder længere :b .

    Ja det kunne det virkelig, for ellers har man jo nærmest ikke en chance. Det er også ærgeligt at få dårligere placeringer og procenter end dem man i virkeligheden burde have haft, i hvert fald når man tænker på hesten og hvad den præsterer, hvis det er bedre end det de andre gør.

    Ja det er rigtigt.
    Nej det var det heller ikke, hun plejer aldrig at ville gå op i vognen, men da de kom for at hente hende hjem igen til sjælland, sprang hun bare op i vognen og kunne ikke komme hurtigt nok ud igen da hun ankom.
    Ej er han død, hvad er der sket?

    Ja det må han da have. Men jeg er nu også glad for at Rose er dun, det må være hans skyld :b .

    Ja det er rigtigt, hehe. Nej tror heller ikke rigtig det hjælper.


    Ej, du skal lige høre noget chokerende. Derude hvor vi har vores heste stående, er gården brændt ned, der er heldigvis ikke sket noget med hestene. Vores 4 store står på Annexgården, og Zinna står på Hesselgården som ligger lige ved siden af. Du kan læse om det her hvis det er:
    http://www.tv2east.dk/artikler/bofaellesskabet-hesselgaarden-braendt-ned


  •   6. jan 2009 ..
    Det er jeg glad for du siger smiley . Jeg synes nemlig også hun ser anderledes ud, hun er også begyndt at få lidt muskler, men det kan stadig blive bedre :). Ja hvis man sammenligner med dem fra kåringen, kan man faktisk se en tydelig forskel. Jeg håber forresten det er ok du er med på dem smiley . Det er som om det først er nu hun er ved at være færdigudviklet. Tror det er meget godt vi ventede med tilridningen, for hun var slet ik færdig som 3-års.
    Ja nu har jeg også lige købt mig et super godt kamera, så jeg skal nok få taget nogle bedre billeder af dem smiley .
    Men hvor ser hendes man bare tarvelig ud for tiden. for nogle måneder siden var hun fuldstændig indviklet i alle de der runde klister-dimser der sidder på planter. Der står en masse af dem på deres folde fordi der er så meget skov. Hun så ganske forfærdelig ud med alle de dimser. Hendes pandelok stod lige ud i luften og lignede sådan et horn en enhjørning har. Hehe

    Ja det må du gøre, dem vil jeg gerne se. Hehe, ja det er rigtigt, kender det godt selv smiley . Jeg bruger heller ikke Min Kieffer sadel hver dag, er bange for der kommer ridser eller sådan noget i, selvom det er lidt fjollet :b .

    Ja og det er bare så ærgeligt. De burde holde nogle stævner for småheste. så ville det være mere fair.

    Ja lige præcis. Og det ville da være lidt ærgeligt hvis der kun var skimler tilbage, selvom de jo selvfølgelig også er super flotte. Er det 8 ud af 10 connemara der er skimler? Det synes jeg at jeg har læst, men det lyder bare af mange.
    vi ville jo gerne have Rose i fol i år 2007, og min mor vil ikke have en skimmel på hende, for hun vil ikke risikere det bliver BEC føl, så vi sendte Rose helt til Viborg til Chan-Roa og det var bare synd for hende. Det blev jo så heller ikke til noget fordi hun var sindssygt stresset og hun blev lukket på fold med alle de andre hopper og eftersom hun var den sidst ankomne, blev hun bare jordet af de andre. Hun havde tabt sig i hvert fald 50 kg da hun kom hjem, og på hendes højre bagben var den ene balle blevet trådt af så det blødte hele tiden. Så måtte dyrlægen ud og skære den af og så stod der bare en stråle ud med blod, så han lagde en trykforbinding på. Puha, der måtte jeg også lige ud og have lidt luft, hehe.

    ja det kan godt være han er dunskimmel, var lige inde på marik, og der står han er skimmel. Ja det kan være det er et gen han har der giver anlæg for den farve, som du siger.

    Puha, det kan jeg godt forstå. Hehe, det ved jeg heller ikke, det kan være det bare har været et eller andet i underbevidstheden som har gjort at du begyndte at gøre sådan. Lidt ligesom når folk går i chok kan de pludselig begynde at grine, græde eller gabe uden at de tænker over det. Jeg begynder også altid at gabe helt vildt når jeg skal have taget blodprøve. Lidt mystisk, hehe


  •   6. jan 2009 ..
    Ja det er nok rigtigt, men synes han ser dejlig ud smiley . Læste lige du har købt endnu en kieffer til ham, du må tage et billede af ham med den en dag. De er så flotte med mexicansk næsebånd smiley .

    hehe okay, det var godt smiley

    Nej nemlig. og hvis den har en lige så stor gang som en hest på 180, burde det jo blive belønnet, men synes det er meget sjældent man hører at de bliver det, og det er jo kun fordi de er mindre at dommerne ikke vil belønne dem for deres gang.

    Ja, jeg synes der er nogle stykker der bliver født helt sorte, men så bliver de skimlede. Der måtte gerne være nogle flere sorte, men det er nok svært at avle dem når der er så mange skimler. Det er egentlig også underligt at Rose er blevet Dun, begge hendes forældre skimler og deres forældre også er skimler. Eller jeg ved ikke lige hvad farve Mac Duff havde, men de andre var i hvert fald skimler.

    Ja det kan godt være det er det. Og mæske fordi de virker mere skråbelige. De er jo lange og tynde. Eller jeg ved det ikke, hehe :b



  •   2. jan 2009 ..
    Ah okay, så er han måske din fortrukne at ride på? smiley . Han er godt nok en flot Connemara.

    Nå okay, det var en god idé, men deres fold går ikke rigtig rundt om gården, den går bare ret langt ud og så drejer den ned mod en stor skov og videre ned, ligesom en ret vinkel. Lidt svært at forklare smiley .

    Ja det kan jeg godt forstå! Shane var derude i dag, og der kom vi til at snakke om det samme fordi han lige skulle se Zinna og så fordi vi havde købt sådan en sadel magen til hans. Han sagde han havde en god veninde der faktisk kun gad se de store heste og hun var ligeglad med om hest og rytter passede sammen. Hun gad ikke tage de små heste seriøst. Det sagde han så at han var uenig i, men sådan er nogle dommere jo desværre.

    Ja de er også super flotte. Jeg har altid været helt vild med sorte heste, men har faktisk aldrig set en helt sort connemara.
    Nå okay, det var da lidt sjovt smiley

    Nej lugten er bare noget at det værste. Sådan har jeg det også med tandlæger, puha.
    Hehe, ja, det var helt dejligt slet ikke at blive dårlig, selvom jeg slet ikke kan klare når man kommer til at skære sig i fingerene, det er noget andet hvis man kommer galt afsted et andet sted på kroppen og bløder, f.eks. armen eller benet, men fingrene kan jeg slet ikke have, det er så væmmeligt synes jeg. så jeg synes det var ret godt klaret af mig smiley





  •   27. dec 2008 ..
    Smart smiley Er Gilgalad så din hest? smiley

    Hold da op, det var også meget. Ja hestene elsker det også bare. De går også en stor flok sammen Hertzin skal bare blive lidt ældre før hun kommer derud, det er for voldsomt for hende endnu, for de bliver lukket ud og ind via en løbegang og nogle af de store heste er ret stride.

    Ja jeg har også godt hørt om dommere der har fømt ned bare fordi det har været ponyer, det er godt nok lidt strengt.

    Ja er helt vild med farven dun. Specielt fordi det bare er så flot med det sorte op ad benene og så ellers sort man og hale. Ih det er så flot smiley . Okay, det var da lidt sjovt hun gjorde det, var det da hun red på den, at hun faldt for connemaraponyen? smiley

    Ja der er lidt mere at kigge på, så også din kommentar derinde, det bliver også spændende at se hvad hun bliver for en smiley
    Ja jeg kan heller ikke klare det der med at få taget blodprøve. Og slet ikke fordi der lugter af sygehus ovenikøbet. Puha. hehe. Men jeg skar mig lige i fingeren i går, ret så dybt faktisk og der blev bare ved med at komme meget blod. Der blev jeg ikke engang dårlig, så jeg var meget stolt af mig selv smiley .


  •   22. dec 2008 ..
    Nå okay, det er da egentlig smart nok, så hvis man falder fuldstændig for et hovedtøj og de ikke har flere i cob, kan man bare tage i full i stedet eller omvendt :b .

    Ja det er dejligt med ridehus. Især efter det er blevet lavet. Tror lige vores heste skal derned i dag og tonse lidt rundt, de var ikke ude i dag fordi meget af hegnet var væltet og deres fold er på ca. 30 til 40 tønder land. Det nyder de bare, Med to store skove og en kæmpe mark og plus de almindelige folde der er slået sammen. Det er bare luksus. Til gengæld er der meget langt at gå når man så skal hente dem midt på dagen. Det er heller ik altid man lige kan fnde dem med det samme smiley .

    Ja det kan jeg godt forstå det er. Men jeg synes da bare det er en fordel at det er store ponyer, eller små heste. men det er nok fordi jeg ikke er ponyrytter mere.
    Ja det håber jeg også at jeg får råd til. Er helt faldet for connemaraponyerne. Især de dun, men nu har jeg jo også kun haft de to dun damer der smiley .

    Mange tak, jeg synes også hun er fin. Jeg har forresten oprettet hende herinde nu, så der er lidt flere billeder af hende smiley .
    Haha, ja det kender jeg godt. Ja det er man nok nødt til at vænne sig til. Men det er nemmere sagt end gjort fra min side af, jeg kan slet ikke have det. Jeg er en rigtig lille kylling er jeg :b


  •   18. dec 2008 ..
    Det er bare helt okay, det er jeg også kommet til før smiley .

    Ja det må man da sigehan har, men det er da også lækkert at have nogle at vælge mellem smiley . Bruger han cob eller full?

    Ja det er rigtigt nok, det gør det. Ridehuset der hvor vores står er slet ikke utæt mere, det er vildt skønt. Var lige med Salia i dag, hun er så sød. Men hun er godt nok svær at styre i bidløst, men det er nok noget der kommer smiley .

    Ah okay, ja det lyder som om du har nok at se til. Nej det har du ret i, folk er ikke meget for at købe hest. Vi snakkede også med ham i dag vi køber foder hos og han sagde at bankerne ikke vil låne penge til unge mennesker mere, så de kan købe hest, fordi det er for usikkert.
    ah okay, men jeg synes nu også det er dejligt at ride ponyer, de er så charmerende - det er heste selvfølgelig også, men ponyhoveder er så kæææære :b .

    Mange tak, ja det er skønt hun er kommet hjem nu. Hun er bare såå sød. Er faldet fuldstændig for hende. Men hun er så ik trafikvant fandt jeg ud af i dag, der var lige en bil der kørte forbi og så sprang hun op i hælen på mig så det bare blødte igennem mine 2 par strømper og ind i skoen og alt muligt, hehe. Fik det helt skidt, for kan simpelthen bare ikke tåle blod! Men det er jo hvad der sker smiley -hun er super nuser.



  •   12. dec 2008 ..
    Jeg har også et virkelig lækker döbert hovedtøj i str full, men ville gerne have at magen til i cob til Salia. Men jeg har heller ikke råd lige her op til jul desværre.
    Hold da op, 4 kieffer trenser til en hest, det var da ik så lidt smiley .

    Nå okay, ja det kan jeg godt se, Jeg ville ønske vi havde vores eget sted til hypperne, men min far vil ikke flytte smiley .
    Men det er da rart at der er mennesker i stalden, det er hyggeligt.

    Han er godt nok også flot smiley . Det var ikke så længe, men det er vel nok til at du ikke glemmer det forløbig.
    Ja det er super dejligt. I må da have mange rideheste, har I ikke det?



  •   9. dec 2008 ..
    ja det kan jeg godt forstå. Min lå okay på salia, men rigtig skidt på aron. Til gengæld ligger den nye bomløse helt super på dem begge to, det er rigtig lækkert!
    Ja Kieffer laver rigtig lækre ting. Jeg har også nogle Kieffer trenser smiley . Kieffer og Döbert er jeg ret vild med.

    Ja det kan jeg godt se, det er da trist. Havde I ikke ridehus der hvor I boede før?

    Ja det har du ret i, bare man har styr over hesten i spring smiley .
    Har lige været inde og kigge, de er godt nok nogle flotte heste! Især ham den røde. Er lidt vild med røde heste for tiden. Red på en rimelig stor rød araber den anden dag, han var bare så flot og hold da op en gang han havde! Det var ligesom at sidde i en gyngestol, virkelig lækker, og så reagerede han promte på ens signaler. han var virkelig en fornøjelse at ride smiley



  •   5. dec 2008 ..
    Nåå, ja det kan jeg godt se, har faktisk ikke overvejet at ligge min springsadel på, men det tror jeg da jeg vil prøve i morgen, det kan da være den måske ligger ok, da den jo ikke er så høj foran.
    Ja det er vildt ærgeligt med kiefferen, håber den kan komme til at ligge på hende når hun får muskler, for har aldrig siddet i så god en sadel som den.
    Ja den havde vidst også været rimelig dyr, men hun skulle bare af med den. Glæder mig super meget til den kommer. Og min mor har lige købt en stocksadel magen til Shanes gennem ham, fordi den lå ret godt på aron selvom han er så rund, så det bliver spændende. Men den skal hun også give næsten 9.000 for.

    Ja kan godt se at der er meget at se til. Går du på gymnasiet?
    Jeg synes jeg har lidt svært ved at tage mig sammen til at ride når det er så mørkt og koldt, men når der er ridehus er det bare at få varmen derude, og så ned i ridehuset, det hænger sammen med stalden, så nemmere kan det jo ikke være smiley .

    Nå ja, det skal der helst, det skal jo gerne se godt ud når man er til stævner og sådan, det ligger de jo også vægt på - at man er et pænt par smiley . Men det er godt nok nogle store nogle hun har smiley


  •   1. dec 2008 ..
    Hold da op, der er langt ned deroppe fra, hehe. Jeg håber kun hoppeføllet bliver omkring 166 da jeg er lille selv, sådan så det ikke ser helt asymetrisk ud :b .

    Har du forresten set beskeden oven over den med don schufro? smiley ^


  •   1. dec 2008 Don Schufro
    Ja jeg er også blevet vild med ham, han ser også bare så rar ud, han har nogle dejlige øjne. Ja hun er så sød, jeg glæder mig helt vildt til hun kommer hjem, skal bare lige vænne mig til hendes navn smiley . Hehe. Man lyder som en hel diktator hvis man siger det på en vred måde :b .


  •   1. dec 2008 ..
    Ja jeg var også ret skeptisk, tænkte også bare "hvad er nu det for noget hokus pokus" Hehe.

    Ja det var da en god løsning egentlig. Det skulle vi have tænkt på med aron, haflingeren. Han er som en badebold at sidde på smiley . Fuldstændig flad. Salia er også rimelig flad, hun har ikke rigtig et ordentligt sadelleje. I hvert fald ikke et der passer mine sadler. Det er ærgeligt, for har lige købt en kieffer lusitano kür excellent, og den eneste den kan ligge godt på, er Rose. Men vi skal jo ik lave det vilde dressur, hehe. Snow Bird ligger den også super på, men hun skal jo sælges.
    Altså vi gav kun 2500 inkl forsendelse. Faldt over den inde på heste-nettet, det var en dame der havde købt den fra ny, men aldrig fået brugt den grundt graviditet, så vi fik en sprit ny en til en ret god pris.

    Ja det er dejligt at de gerne vil det, det gør det også en del nemmere.

    Mudde sagde forresten vi bare kunne sende Aron over til dig i tilridning, og den var min mor bare helt med på efter du hjalp os til kåringen, men så var det at vi fandt shanes hjemmeside smiley . Jeg har lige oprettet et fotoalbum af Aron, der kan du se hvor rund han er, og så prøv lige at lægge mærke til en kæmpe hals han har, hehe smiley .



  •   1. dec 2008 ..
    Ja det er helt vildt spændende, hun fortalte om ting hun virkelig ikke kunne have haft en chance for at vide noget om. Bla. også ting der var sket ude hos birgitte mens jeg ejede hende. Det var dybt imponerende.

    Ja det har jeg også tænkt, så har hun også lige noget tid til at tænke over det. Vi har 3 dressur sadler og der er bare ingen af dem der ligger ordentligt på hende. Det er vildt irriterende, men nu har vi så købt en bomløs der fuldstændig ligner en almindelig engelsk dressur sadel, så håber den kan ligge på hende.
    Men hun vil meget gerne selv lave noget, hun elsker at arbejde for en, det er rigtig dejligt smiley


  •   30. nov 2008 ..
    Ja, det er rigtigt, jeg plejer også at grine lidt af det nu når Rose gør det, men da jeg var yngre gjorde hun mig godt nok gal i skralden. hehe. Vi havde en ude, der kommunikerer med heste, og hun sagde, at Rose fortalte, at hun savnede jeg blev hidsig på hende, så vi havde en af de der situationer med hvem der var mest stædig. Det har hun åbenbart syntes var sjovt - at prøve mig lidt af i ny og næ, hehe.
    Ja jeg har godt lagt mærke til at mange af dem der ermed til kåring er lidt... runde i det smiley .
    Så tror jeg at jeg vil prøve at gøre det, nu er det allerede ved at være lidt tid siden jeg red på hende


  •   29. nov 2008 ..
    Ja det kan være rigtig irriterende, især hvis man er på tur alene, hehe.
    Nå, okay, så er Rose da ike den eneste. Hun ved nok også godt hvem der er stærkest :b .
    Ja det sidste billede er desværre ikke så god kvalitet, da der simpelthen er så dårligt lys i det gamle ridehus der nu er. Men vi synes også hun har udviklet sig og er blevet mere moden at se på. Hun var også lige tynd og kantet nok til kåringen synes vi, men der hvor vi havde hende stående før, blev de ved med at sige: "jamen sådan skal en plag være, hun skal ikke have mere at spise". Men hun er da pænere nu synes vi. Jeg har stadig ikke fået fat i et bidløst hovedtøj, så nu er vi gået lidt i stå, det er jo ikke så smart.. Kan man mon sætte tøjler fast på en grime og forsøge sig med det?


  •   28. nov 2008 ..
    Hehe nå okay, min mors haflinger er også bare den største kylling, det er helt vildt. Så er det nok Rose Salia har det fra, men Rose er godt nok også helt sindssygt stædig. Kan huske da hun stod det andet sted vi var, så red vi meget tur, men når vi red en bestemt tur og kom til et særligt hus på turen, så stoppede hun altid lige ud foran det hus og så ville hun bare overhovedet ikke gå mere. Hvis man pressede hende til at gå frem, så bukkede hun, og hvis man hoppede af og prøvede at trække hende videre, så småstejlede hun og bakkede. Hun har godt nok sin egen vilje, hehe. Det var bare sådan en idé hun havde og stadig får hun sådan nogle idéer af og til.


  •   26. nov 2008 ..
    Nå ja, det kan jeg godt se - det med højden.
    Ja det sagde Reci også, at han havde et fantastisk temperament. Vi blev helt imponerede over hans farve og glans første gang vi så ham, så snakkede vi om at han nok lige havde fået en strigletur, nu vi kom med rose, men så da vi begyndte at klø ham, stod der bare en støvsky op. Det var helt vildt så blank han var alligevel.
    men så er det nok Rose, Salia har sin stædighed fra. Vi prøvede i halvanden time i går på at give hende bid i munden igen, men vi måtte simpelthen give op, selvom det er en sejr for hende. Men vi prøvede virkelig ALT! At smørre biddet ind i gulerodssaft, så med vand og sukker, så med noget lakridssliksten og prøvede at lokke hende med foder, men det ville damen simpelthen ikke. Så nu må vi have fat i et bidløst hovedtøj og ride hende med, indtil der har været tandlæge og vi er sikre på at det ikke er fordi hun har ulvetænder eller sådan noget. Aron har nemlig fået fjernet sådan nogle sidst der var tandlæge.


  •   25. nov 2008 ..
    Hov, havde ik lige set du havde fået svaret smiley . Ja man bliver virkelig forskrækket oven på sådan en omgang. har I fået nogle henvendelser på ham? Han ser bare så sød ud, min mor er helt vild med alle dem der er efter Mannin smiley


  •   20. nov 2008 ..
    Nå okay, det tror jeg da vi skal have Salia med til næste gang det er på sjælland. Men nu skal vi lige til kåring først smiley .
    Nå okay, det var godt det ikke gik værre. Puha, det er så ubehageligt at opleve sådan et styrt.
    Jeg sprang engang med Rosie, men hun blev åbenbart hurtigt træt den dag, så hun styrtede og jeg røg ned på siden af hende, så væltede hun ned på mig og rullede hen over mig. Der var jeg også bare rigtig øm, men fik kun trykket et par ribben, og Rosie skete der heldigvis ikke noget med.
    Men så er du nok rigtig godt øm i hele kroppen i morgen.


  •   20. nov 2008 ..
    Jaa, var lige en tur dernede i dag, det blev ikke til noget i går. Men hun er så sød, hun finder sig i det hele. Det er bare så dejligt.
    Nå okay, det har vi da aldrig set, det må da ellers være lidt spændende. Ved du hvor gamle de skal være til sådan en kvalitetsbedømmelse?
    Så lige du var styrtet med hesten, det var da noget skidt. Er I begge okay?


  •   19. nov 2008 ..
    Ja det er godt med ridehus, det er bare ikke så stort og så er det meget utæt i den ene side, men det har de vidst fået gjort noget ved, for selv om det har regnet meget, har der faktisk været helt tørt. Jeg skal lige høre, sådan en kvalitetsbedømmelse. Hvordan forgår sådan en? og hvornår? Er det til kåringen eller hvordan? Det kunne godt være Salia skulle med til sådan en jo smiley


  •   19. nov 2008 ..
    Ja det var dejligt. Hun var sød smiley . Skal lige derud og skridte lidt rundt i ridehuset på hende senere. Så må vi se hvad hun siger til det smiley . Hvor mange heste har I egentlig?


  •   18. nov 2008 ..
    ja det er rigtig dejligt når det er sådan. Shane var derude i dag for 2. gang, så var jeg lige oppe og ride Salia lidt rundt, hun var bare rigtig sød, men hun har sin egen vilje. Men det er der jo mange connemaraponyer der har smiley . Det er heller ik en dårlig ting at de har det


  •   17. nov 2008 ..
    Ja det er rigtigt. Jeg rider også bare hygge på rose, fordi hun selv synes det er dejligt. Hun er især vild med at ride tur, og hun tager stadig bidet når hun ser en mark, nu er det efterhånden ved at være ligemeget om den er høstet eller pløjet, så det kan hurtigt blive problematisk. hehe. Hun er simpelthen slet ikke til at holde. Så kan man godt nok ikke mærke på hende at hun er 23. Hun kan løbe tæske stærkt og hun giver ikke op før hun er forrest, så er der intet at stille op som rytter, hehe.


  •   17. nov 2008 ..
    Jo Rose er rigtig god til at springe. Og hun elsker det bare. Nu er hun bare blevet så gammel, så jeg tør ikke rigtig lade hende springe så meget mere. Men da hun var 20 sprang vi 110 cm. i går var hun lige nede i ridehuset og løbe lidt rundt, så satte jeg et lille krydsspring op hvor det vel var 20 cm på midten, så løb hun selv hen og sprang det, og tog selv yderligere 3 runder hvor hun også sprang det. Og hun prustede bare helt vildt af tilfredshed bagefter smiley


  •   15. nov 2008 ..
    ja det kan du have ret i, det med gangarterne smiley .

    Ja lige præcis, vi tror hun kan komme rigtig langt indenfor spring, for allerede nu viser hun en rigtig god teknik og så springer hun bare så hun får det til at se super let ud smiley . Men jeg tror heller ikke hun får problemer i dressur. De sagde jo også til kåringen at hun ville blive en god ridepony :b


  •   14. nov 2008 ..
    Nå okay, ej hvor sjovt smiley . Jeg så lige Mannin's anden halvbror Rusheen cuckoo på reci's hjemmeside. Han er godt nok også stor. Så de er da blevet nogle store afkom efter Kestrel. Det er da også dejligt at nogle af dem bliver så store, når connemaraen er så god en hest til både spring, dressur og military. Så kan seniore jo også starte stævner på dem. Det må da være rart smiley . Vi skal have fundet en ponyrytter til salia når hun er klar.


  •   10. nov 2008 ..
    Ja han startede også lige med at stå på hovedet på salia, der var vi ved at tabe kæben alle sammen, hehe.

    ja det kan jeg godt forstå. Hvor mange føl var det I fik efter Mannin?


  •   9. nov 2008 ..
    Ja han er bare super dygtig. Før vi fik set os om og lukket porten til ridehuset, så sad han oven på hende. Hehe. Så sade han det var for kedeligt at ride dernede på hende, så han red også en lille tur udenfor på hende selvom det var begyndt at blive mørkt, han er godt nok ikke bange af sig, hehe.

    Ja det kan jeg godt forstå, jeg ville også lure lidt hvis jeg så så stor en connemara smiley . Men hvor er han flot, var lige inde og kigge på ham, han er rigtig fin smiley


  •   7. nov 2008 ..
    Ja det er rigtigt, min mor var dig også bare dybt taknemmelig, hun har stadig ikke glemt dig smiley .
    Jo det håber jeg. Vi havde Shane Mosele ude og ride hende i både skridt trav og galop i går, selvom det var hendes første gang med rytter. Og hun plejer ellers at være en ballademager nede i ridehuset, men hun opførte sig bare så eksemplarisk, det var helt vildt.

    Hold da op, han må da være den største connemara i Danmark, eller i hvert fald en af dem, det var da vildt at han er blevet 160 når han er ren smiley


  •   7. nov 2008 Aicha
    Det var da egentlig vildt så høj hun er. Og hun er da godt nok en køn connemara smiley


  •   7. nov 2008 ..
    Ja du er, du var jo så sød at hjælpe smiley . Ja, vi håber vi kan få hende i 1. kl. denne gang som moar. Nu er tilridningen også begyndt, så vi kan få lagt nogle muskler på hende. Det håber vi kommer til at hjælpe på det smiley .


  •   11. feb 2008 Hej
    Er helt syg efter hende her..


  •   10. apr 2007 taaak
    jeg tror du vinder.. men syntes bare det er sjovt at "lege" lidt med dem.. hehe


  •   10. apr 2007 heei
    høøj her fra.. <3,,, hvor er den søød! har lige sendt en udf.


  •   2. feb 2007 heej
    dejlig dejlig hest høj herfra ! er du framors ? hehe ;P


  •   27. sep 2005 hej
    hvor er hun dog nuser, glæder mig til at der kommer flere billeder af den lillle skønhed =)


  •   10. mar 2005 VILDT LÆKKER!!!!!!!!!!!!
    Har lige snuppet din følbasse!
    WOw! Den er ikke til at stå for!=) hehe


    KNUS!!!!!!!!!!!!!


  •   19. feb 2005 auw
    hold kæft noen goe bilder;-) smukt føl,7 herra


  •   13. feb 2005 Hejsa..
    Dejlig lille connemara. De er jo dejlige..
    Skønne billeder...

    Knus<3


  •   13. feb 2005 7 til din dejlige hest smiley
    hun er da bare for kær gav dig de sidste velkomst point vil du ikke kigge forbi mine ???


  •   13. feb 2005 uha
    hun er lækker! velkommen, og et stort 7tal når hun kommer ind!


  •   13. feb 2005 F**K...
    Hvor er hun bare CUTE...
    Vildt gode billeder... Men lidt flere vil ikke skade :o)
    Men velkommen her fra...

    Knus...


  •   13. feb 2005 sød pony
    velkommen


Annonce