{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Pipalu 2005

1.009 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pipalu :i<3 .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 23. mar 2008


Anden særlig race Pipalu

Fødselsår:
2005
Højde:
Ca. 1.50
Temperament
Ja, hun er svær at forklare.. Hun er den mest blide og godmodige hest jeg nogen sinde har haft med at gøre! Hun vil gøre alt for mig! Men tag ikke fejl hun kan til tider virkelig være strid! Så har hun pludselig sine egne meninger om alt - en rigtig teenager!!
Men alt i alt et fantastisk temperament.
Gangarter
Hun har de dejligste gangarter!
En lidt sløv, men dejlig skridt.
Hendes arbejdstrav er så god! Hun træder godt ind under sig.
Hendes galop er helt fortryllet! Den korte samlet gallop og den hurtige udstrakte gallop skal fremhæves!
Stævner
Nej desværre..
Stamtavle
Mor; Blackie
Far; Sahib
Køn
Dejlig hoppe
Bemærkninger
Beskrivelse? Der er så mange ting at sige om den hest.. Med lad mig begynde ved begyndelsen...

Det hele startede med at vi havde hendes mor Blackie. Hun havde et helt fantastisk godmodigt temperament ! Vi besluttede os for at prøve at få føl på hende og ca 1 år efter stod Pipalu i boksen sammen med Blackie.

Lige fra føl af har hun været rolig og snakkesalig. Vi kunne gå til hende med det samme og strigle hende, trække rundt med hende osv..
Hun ville blive til noget helt specielt når hun bliv stor!

Da hun blev 3 år ville jeg prøve at sidde på hende, så jeg tog en skammel med ud på folden, fik Pipalu til at stå og der sad jeg så og hun stod bare der som om vi havde gjort det 100 gange før! Fra den dag af begyndte vi at lægge hovedtøj og saddel på og hun tog det hele så flot!
- Hun blev dog ikke tilredet før hun var 4 år..

Da hun var 4-5 år besluttede vi at hun skulle sælges.. Det var en meget svær beslutning, fordi man jo havde været der for starten.. Men jeg havde andre heste der også skulle trænes, så tiden var der desværre ikke.. Der kom 3 og så på hende, de var helt enige med os i at hun var noget for sig selv og helt fantastisk! Heldigvis var der ingen der købte hende!!

Da hun var 5 kom hun ind på en rideskole til træning i en måned. Der lærte hun grund trinnene for dressuren, og det så jo fantastisk ud! Høje benløft, bøjet hoved og samlede benene godt ind under sig. Hun kan blive til noget!

Meeen hun er ikke bare en dans på røde roser! Hun har sine egne meninger! På tur kan hun blive bange for et blad, sten, en våd plet eller andet.. Fugle der flyver op, hunde biler og andet går hun stille forbi..
På banen tror hun at det er hende der bestemmer.. Når jeg beder hende om at til venstre viil hun til højre, hun svinger med halen og vil heller gå ind i væggen end at dreje til venstre..

Efter mange små kampe, fik jeg den idé at begynde på horsmanship. Det er bare gået så godt siden og det kan anbefales at man tager det med i sin træning/samvær med hesten.
Pipalu begynder at 'lytte' til hvad jeg siger til hende og har større respekt over for mig. Horsemanship er vejen frem for os! Det styrker båndet mellem hest og rytter!..


Nu er hun så 8 år.. (tiden flyver!) Vi har oplevet meget sammen! Der har været mange op og nedture, men jeg er besluttet på at blive ved med at træne hende..
Hun er ikke perfekt, og hun kan slet ikke så meget som så mange andre dressur heste.. Men hun har personlighed som ingen andre! Jeg kender ingen som hende, hun går i hjertet på enhver!
- Michela & Pipalu..
Kommentér på:
Anden særlig race Pipalu
Annonce