{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Møllegårdens a Future 2009

604 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line
Kvinde | 46 år | Oprettet: 31. okt 2021


Anden særlig race Møllegårdens a Future

Fødselsår:
2009
Højde:
163
Temperament
Futte er en dejlig, arbejdsvillig vallak. Han har sine små særheder og er nok det, som man ville kalde enmandshest. Han er den lidt sensitive type, der ikke fungerer med mange ændringer i sin hverdag. Han har det allerbedst, når han er blevet arbejdet godt med-både fysisk og mentalt. Han er en ener.
Gangarter
Han har ikke den store gang.
Skridt-middel
Trav-middel(bedre bevægelser efter arbejde i galop)
Galop-middel
Stævner
Futte har været til springstævne ved tidligere ejer, som dog måtte udgå, da der skete for meget for ham, og han ikke kunne rumme det.
Hos mig har min venindes datter haft ham med til et lokalt dressurstævne(LD2). Her blev han urolig ved opstarten, men hun gennemførte til 64.1%, hvilket var enormt flot.
Stamtavle
Han har grønt pas. Stamtavle ukendt.
Han er en blanding af oldenborg/trakehner.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fik Futte hjem 18/12-21. Jeg var ubeskrivelig lykkelig, og er det stadig.
Futte giver en god tur hver gang-om det er i ridehus, på bane eller tur med andre. Han har haft en kort periode med mavesår her henover vinteren, så vi er ved at komme stille og roligt igang igen. Jeg vil hellere bruge for meget tid end for lidt og risikere, at vores genopstart bliver med dårlige oplevelser. Vi skal “skynde os langsomt”, som min far siger.
Min plan er, at vi, sammen med hans partrytter, kommer godt igang, og senere på foråret genoptager undervisning. Så skal det nok blive rigtig godt.
Mit håb og ønske er, at vi sammen udvikler os til et godt og stabilt makkerpar, og vi får mange gode ture ud i naturen og måske et par små stævner i den lokale rideklub.
Kommentér på:
Anden særlig race Møllegårdens a Future
Annonce