{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Charlie [Tidl. hest] 2004

651 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria May T
Kvinde | 20 år | Oprettet: 25. jun 2019


Anden særlig race Charlie

Fødselsår:
2004
Højde:
Ca. 155 stg.
Temperament
Charlie har et super roligt og dejligt temperament. Han er super kærlig og han elsker at nusse.
Gangarter
Skridt: God og behagelig
Trav: Dejlig fremadgående, men han kan til tider blive lidt doven.
Galop: Hans galop er dejlig blød og rigtig behagelig.
Stævner
Med mig har Charlie ikke gået nogle stævner, men vi har startet stafetspring, til et lille stævne hvor vi var opstaldet på det tidspunkt og der vandt vi selvfølgelig.
Stamtavle
Mor: Stella
Far: Cannon
Farfar: Cansas
Farmor: Bella
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fik Charlie i konfirmationsgave og jeg var overlykkelig! Jeg har hele mit liv haft hest, men havde det sidste år holdt en pause, så fik jeg muligheden for at få hest igen og så fik jeg Charlie. Den kærligste og sødeste hest på jorden. Charlie har det bedste sind og han er en fantastisk ven, udover det er han det STØRSTE nussehoved. Han elsker at stå på staldgangen og nusse, nogle gange kan han godt blive lidt voldelig, fordi han bliver lidt madglad og så puffer han lidt.

Jeg har haft Charlie i lidt over et år og på den tid har vi fået et fantastisk bånd. Jeg stoler så meget på ham! Nogle gange rider i vi i cordeo og han er faktisk mere rolig i cordeo og slapper meget mere af, end når han har hovedtøj på. I dressuren kan han godt synes det bliver kedeligt og så gider han ikke mere, men så plejer vi at ride en tur i skoven og så er han sød igen næste dag. Han elsker at springe, men han kan godt blive usikker når det bliver for højt, men eller trækker han helt vildt på springene og man kan se at han elsker det.


Kommentér på:
Anden særlig race Charlie
Annonce