{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Kirsebærgårdens Laurina 2008

2.873 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tanja L
Kvinde | 41 år | Oprettet: 3. jun 2009


Oldenborg Kirsebærgårdens Laurina

Fødselsår:
2008
Højde:
166
Temperament
Hun er meget mild og nysgerrig.
Hun er opmærksom, men rolig.
Sød ved andre heste og indordner sig hurtigt.
Gangarter
Middel gangarter
Stævner
Ingen
Stamtavle
Far:
Lauries crusador xx (gb)
Mor:
Kirsebærgårdens mary monroe
Morfar:
Laban af kloster
Morfars far:
Møllevang's orkan
Morfars mor:
Laika stensbjerg
Mormor:
Kirsebærgårdens magorit
Mormors far:
Mago xx
Mormors mor:
Ritta søttrupgård


Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte denne hoppe hos en hestehandler i Tønder, en hestehandler som åbenbart er en fusker og snyder.
Jeg købte hesten ubeset, men ville kun gå med til handlen, hvis den gik igennem en handelsundersøgelse.
Dyrlægen blev bestilt, og jeg spurgte om hestehandleren kendte ham, det gjorde han absolut ikke. Ro i sindet hos mig, og hesten gik igennem uden anmærkninger. Snakkede med dyrlægen i telefonen for at være sikker. Det var en dyrlæge fra et dyrehospital i Tønder.
Jeg får bestilt en vognmand og får hesten hjem.
Der ser jeg så, at jeg er blevet snydt voldsomt af både hestehandler, som sagde at hesten var sund og rask og ryttervant, og dyrlægen som ingen anmærkninger havde om den.
Laurina havde sarcoider i hovedet og en stor plamage på venstre side af halsen. Derud over har hun en meget tydelig bukkehov på højre forben, som ingen kan overse.
Dvs jeg står med en hest, jeg ikke kan bruge, da jeg havde købt hende som springhest, og det vil jeg ikke byde sådan en hest.
Prøvede så at ride på hende, som jeg havde fået fortalt at hun kunne.
Hun var absolut ikke ride eller ryttervant. 2. eller 3. gang jeg var på ryggen af hende i longe, fik jeg den sygeste rodeo tur, hvor hun stadig bukkede, selvom jeg var røget af. Så ved ikke om hun evt fejler noget i ryggen, for hun er jordens sødeste hest fra jorden af. Har senere fået af vide at hun har gjort noget lignende med en anden pige, som brækkede kravebenet, og at det er fordi den stakkels hest har kissing spine, og derfor har ondt.
Har kørt retssag mod både dyrlægen og hestehandleren, og den har varet et år.
Den endte desværre med at stakkels Laurina skulle tilbage til hestehandleren. Håber at kunne hjælpe evt. ny ejer mod at blive snydt.
Har haft kontakt med avleren Tine, som har fortalt at hun solgte Laurina for billige penge som avlshoppe/hyggehest, men er blevet snydt og folk har solgt hende videre som ridehest.
Stakkels Laurina har nu været igennem mange hænder, og håber virkelig at hun kommer ud et godt sted, hvor hun bare kan hygge sig.
Jeg ville gerne have givet Tine hende tilbage eller aflivet hende, så hun ikke skulle blive kastebold, men den gik ikke i retten, da hestehandleren ville have hende tilbage, så han kunne sælge hende igen.
Hun så forfærdelig ud, da jeg fik hende hjem, men hun har gået i en skøn løsdrift imens retssagen har kørt, og er blevet noget så fin med god behandling.
Kommentér på:
Oldenborg Kirsebærgårdens Laurina
Annonce