{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Athena [Tidl. part] 2010

979 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida Jessen
Kvinde | 26 år | Oprettet: 22. maj 2010


Fjordhest Athena

Fødselsår:
2010
Højde:
Er ikke blevet målt.

Men ca 135-40 :)
Temperament
Uhh ja hendes temperament...
Det er som en typisk energisk unghest, som ikke har været særlig meget i hænder. Og derfor er hun meget uvant ved forskellige ting.
Gangarter
Da hun ikke til redet kan jeg self ikke sige hvordan de er fra ryggen, så kan derfor kun se dem fra jorden.

•SKRIDT: meget frisk og fremadgående.
•TRAV: det samme som skridt, hun træder fint frem.
•GALOP: den er meget fin løber godt frem.
Stævner
Ingen. Da hun ikke er til redet.
Stamtavle
Athena har rød/Bordeaux pas, med stamtavle. Meget af det er Halsnæs
Køn
Flot og meget tændt Hoppe.
Bemærkninger
Startdato: 26-01-14

Jeg er fra idag af begyndt at træne Athena sådan lidt fast, når jeg også er ude hos Gimle, da ejer ikke kan eller har så meget tid til det + han heller ikke er der så tit. Han kommer ihvertfald når hendes boks skal muges i bund.

• Lige her i starten vil jeg arbejde meget med at hun skal stå stille når jeg siger det. Og lære hende at bliver longeret ikke er farligt. Piske er hun 90% ligeglad med så det er dejligt.
Hun er en meget tændt hest, så man skal være klar på at hun godt kan have sine egne meninger om ALT! Hun er MEGET frisk når man tager hende ud af boksen, når hun har stået stille i et stykke tid, som hun også havde idag da jeg tog hende med ud på banen for at træne lidt med hende. Men det blev ikke til så meget de første 10-15 min da hun bare løb rundt og rundt i fuld fart og hun var ikke til stoppe. Men da jeg så lukke Gimle ind på banen også faldt hun lidt til ro igen.
Hun fik også rettet hendes man en smule idag i boksen da den lignede noget der var løgn. Og hold da kæft hvor hun også fældede i pelsen! har aldrig set en hest fælde så meget, jeg kunne stå og hive totter af hende, det var lidt vildt.
Nå men da jeg havde fået Gimle til at gå rundt inde på banen og hygge kunne jeg få trænet lidt med Athena inden hun skulle ind i boksen igen. Jeg nåede at lære hende at neje og smile på den 1-1½ time jeg havde hende ude så er meget tilfreds. Håber på at kunne nå derud imorgen efter skole, måske.


****!!FLERE FORSKELLIGE BILLEDER OG TEKST VIL KOMME MED TIDEN!!****
Kommentér på:
Fjordhest Athena
Annonce