{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Thor [Himmelhest] 1999

913 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Indian Horse
Kvinde | 24 år | Oprettet: 18. jun 2008


Fjordhest Thor

Fødselsår:
1999
Højde:
148 i stg.
Temperament
Han er helt stille og rolig. Han er dejlig at arbejde med, og vil gøre alt for sin rytter. Han kan sagtens tage en galoptur på en stubmark, men samtidig også bære en nybegynder.




Han er:
Børnevenlig, Trafiksikker og trailervant.
Gangarter
Jeg har først her i sommeren 2014 galoperet på ham, da han først nu har været klar til at prøve det. Det er tydeligt at han mangler balance og at han er en anelse forvirret når det gælder signaler og at retninger. Men hans galop tror jeg bliver super god, når vi når lidt længere i hans træningsprogram.

Efter at han er begyndt at få noget andet foder her hos mig + Vitaminer og omega 3 fedsyrer, er der kommet meget mere energi i ham.Hvilket har gavnet alle hans gangarter, men især traven, den er ikke så gyngende nu.
Han har også fået øget hans balance. Så vi er begyndt på lidt galop nu, dog har han svært ved at skælne i mellem trav og galop, så han skaber en blanding. Det skal vi jo selvfølgelig have ændret. Men det kommer med tiden, da jeg ikke vil presse ham.

Så hans gangarter er er i bedring og tror på at de nok skal blive super fine.
Stævner
Så vidt jeg ved, har han ikke været til stævner. I hvert fald ikke hos den tidligere ejer, der var han en hygge og tur pony.
Stamtavle
Nej, det har han ikke.
Køn
Verdens dejligste vallak!<3
Bemærkninger
Jeg fik Thor den 28 marts 2013.
Vi var oppe at se på ham søndag den 26. marts.2013.

Historien om hvordan jeg fik Thor:
Min far havde allerede på arbejdet om fredagen siddet og kigget på gul&gratis og havde fundet Thor. Så havde han havde ringet og snakket med ejeren.
Om eftermiddagen sagde han til min mor, da vi sad inde i stuen og fik kaffe át han lige skulle have hjælp til at starte vaskemaskinen, fordi han havde nogle klude med hjem fra arbejdet, som skulle vaskes. Så om lørdagen finder jeg selv Thor da jeg sidder og kigger på fjordheste inde på Gul&Gratis. Jeg viser så annoncen til min mor. Min mor og jeg viser så annoncen med Thor til min far, som jo allerede havde set den. Men det vidste jeg jo ikke.
Min far ringer derop og snakker med dem igen. Vi får at vide at der havde været en og kigge på Thor, men hun havde ikke bestemt sig. Min far aftalte med ejeren at vi kunne komme og prøve ham næste dag. (søndag) Jeg glædede mig som en vild! om morgenen gik jeg ud og tog billeder af stalden, ridebanen, folden, boksene og Tabasco og Billy. Så kunne jeg vise Thors ejer, hvor han ville komme til at stå hvis vi købte ham. Da vi kom derop, kørte vi forkert.Det var et lille villahus kun med en garage og lille have. Vi besluttede at det måtte være der, efter som at det jo var den adresse.
Så min far gik ind og bankede på. Det var en gammel mand som åbnede døren. Han så helt underlig ud i hovedet, fordi min far snakkede om, at han havde en hest til salg, som vi skulle se på. Vi fandt så ud af at et hed Gammel Åstrup der hvor vi skulle hen og ikke kun Åstrup. Men det havde vi ikke set i den SMS hvor adresse stod.
Så brugte vi min telefons GPS og kom det rigtige sted hen. Der var vejarbejde så der var en kæmpe hullet grusvej. Ejeren var ikke deroppe, havde vi fået at vide dagen før, fordi hun var blevet påkørt i sin bil Så hendes mand skulle vise os Thor. Da vi kom derop startede vi med at snakke med Thor og æslet (Coco). De var begge super søde. Bagefter sadlede vi op og jeg prøvede jeg ham. Jeg skridtede lidt rundt, men æslet (Coco) løb med ved siden af, og bukkede og sparkede. Jorden var frossen og han var i rigtig dårlig form og tynd, fordi han havde stået stille et halvt-et helt år. Men jeg skulle lige hurtigt prøve at og trave en lille smule, så vi vidste at han kunne. Derfor skulle min mor, far og ejerens mand forsøge at holde æslet (Coco) imens jeg prøvede at trave. Så hun ikke løb bagefter Thor og hoppede rundt. Men så mega sjovt ud fordi hun løb sin vej hele , hun bukkede og sprællede, og så løb hun efter mig og Thor. Men det gik godt alligevel. Bagefter viste jeg ejerens mand, billederne jeg havde taget.
Vi skulle snakke om, om han var noget, på vej hjem i bilen.
Det syntes jeg!
Vi snakkede om vi skulle have Coco ( Æslet ) med, og vi blev enige om at få hende på prøve.
Så da vi kom hjem, ringede min far og snakkede med ejeren.
Vi hentede dem om tirsdagen.

~Thor's dagbog~

Så er man tilmeldt ridelejr, så skal jeg bare finde ud af hvem af de to jeg skal have med ;)

D.12.01.14.

Idag var jeg ude at ride på Thor. Årets første tur. Endelig blev det godt vejr, med solskin og blå himmel med lidt skyer. det regnede lidt om formiddagen, hvor det regnede få minutter og så holdte det igen i et godt stykke tid. Jeg sadlede Thor op og min mor gik med ved siden af. Vi red op til Louise og red et par runder inde i hallen. Han tog det så flot og var helt rolig. Vi skridtede med Royal og Louise. Dog ikke så længe da han ikke er i så god form og også skulle skridte hjem igen:) På vej hjem kunne jeg mærke at han vidste at nu skulle vi hjem, selvom det er hans første tur alene i ca. et år. Han blev ikke bange en eneste gang, han er bare for skøn!<3






Kommentér på:
Fjordhest Thor
Annonce