{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cheval First Change SOLGT 2005

1.446 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine AAstrup J
Kvinde | 24 år | Oprettet: 28. mar 2008


Anden særlig race Cheval First Change SOLGT

Fødselsår:
2005
Højde:
Hun har en dejlig højde på 155 cm, som passer fint til mig. Hun er ikke spinkel og syner derfor lidt højere.
Temperament
Cheval har et fantastisk temperament, hun er super sød på fold, hun kommer lige så snart jeg kalder,på bane er hun lidt opmærksom, men i ridehus er hun super dejlig. Hun elsker at blive nusset om på staldgangen.Cheval syntes ikke om hvis andre heste kommer for tæt på i ridehuset, og ligger ørene lidt tilbage.
Hun er en hest der ikke flipper, hvis hun bliver presset, hun bliver lidt forvirret, hvis hun ikke kender de signaler hun får. Men kunne aldrig finde på at stejle eller bukke. Hun knytter sig meget til de mennesker der håndterer hende i hendes daglig dag. Hun er nem at have med at gøre, hun læsses i trailer af en person og går lige op. Hun er bare nem.
Gangarter
Cheval har gangarter over middel selvom hun kun er en lille hest. Skridten er god, traven er fantastisk, når hun giver sig fuldt ud. Hun mangler lidt i galoppen endnu. Hun er ikke alderssvarende uddannet, da hun tidligere er blevet brugt til turridning og ikke har lært sin grunridning, men den er på plads nu, så nu er vi klar til at gå videre.
Stævner
Hun har endnu ikke været til nogen stævner, men håber det kommer snart. Hun skal lige være mere stabil fortil og have trænet lidt mere galop .
Stamtavle
Ingen stamtavle, ved kun at der er Oldenborg i hende, hvilket tydeligt kan ses.
Køn
Super dejlig hoppe
Bemærkninger
Jeg har købt Cheval af min søster, fordi hun ikke har tiden til hende. Hun skal være min første hest, håber både hun og jeg bliver bredere i vores ridning. Hun er ikke så langt i sin uddannelse, grundet tidligere ejere kun har brugt hende til tur. Vi har fået lagt grundridningen i hende nu og er i fuld gang med sidebevægelser, overgange, øgninger og hun vil det bare så gerne. Cheval bliver engang i mellem også redet af min søster og min mor longere hende i kapsun for at give hende flere muskler i ryggen.
Musse er en hest der ikke bliver dum af at stå stille.


Vi har fået at vide at Musse som hun kaldes, er hentet på en bondemands mark og købt af en familie. Hun skulle så være blevet tilredet, men tvivler lidt, da hun intet kunne da hun kom til os. Hun skulle efter sigende også have stået på Bellinge rideskole, men ingen af dem vi har snakket med har set hende! Hmm lidt mystisk! Hun er så købt af en heste handler på Nordfyn, som så havde solgt hende til en anden familie i Tommerup, de har brugt hende til turridning. Det var dem min søster købte hende af. Puha sikke en lang rejse for så at ende hos os. Min søster havde hende egentlig til salg, men vores underviser syntes at jeg skulle overtage hende. Fordi hun er en god hest og kan komme lang i dressuren, som er det jeg interessere mig for. Hun vil også meget gerne springe, men det er ikke lige noget for mig. Hun er løs sprunget og jo højere jo bedre, små spring gider hun ikke. Så løfter hun ikke benene og rammer bommen. Det skal op på ca 80 cm før hun gider og så hopper hun højt over.

Opdatering 1.feb 2014: Musse er tilsalg, da min pony ofte er halt og jeg er ikke færdig med at ride pony, så derfor sælges eller byttes Musse. Det er ikke med min gode vilje, men jeg vil rigtig gerne ride pony mine sidste 2 pony år.

Musse er solgt til en sød familie på sydfyn, jeg er ret sikker på hun vil blive elsket. Nu må hun bare lige vende sig til de mange nye heste, her var der jo ikke så mange.
Kommentér på:
Anden særlig race Cheval First Change SOLGT
Annonce