{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Nannabel af Ripa 2010

3.742 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

SUNSHINE
Kvinde | 58 år | Oprettet: 11. jun 2011


Frieser Nannabel af Ripa

Fødselsår:
2010
Højde:
157 cm men vokser nok lidt mere.
Opdate 2- 2 2015:
Hun er nu ca 160 cm
Temperament
Hun er meget rolig og super nem at omgåes. Er ikke kilden nogen steder og er flink at løfte ben på.
Hun er meget kærlig og nysgerrig.

Opdatering:)

Så har Nannabel lige vist sig som ægte teenager her i weekenden. Hun er jo oz kun 3 år:)
Gangarter
Hun har de super høje knæløft og skubber godt fra med bagparten.
Traven er især at fremhæve.
Stævner
Ingen endnu
( skal jo lige tilrides først )
Stamtavle
Ja
Mor: Ybel
Far: Nanne van der Brink.

Flere kommer
Køn
Mega:):)
Øhhhh.... hoppe:):D
Bemærkninger
Jeg har lige fået hende så endnu er der ikke så meget at fortælle. Men de andre heste har taget super godt imod hende. Stabelfords President syntes hun er super lækker og prøver at skille hende fra de andre valakker. Tarzan prøver at gøre indtryk på hende ved at gøre sig til over for hende. Men nej ... det gider hun ikke;) Power Girl prøver at sætte hende lidt på plads for at beholde hendes plads i herakiet. Liva er ligeglad for hun er jo førehoppen;) Men Taylor er mega nysgerrig fordi der også kom en lille dame til ham, Djoeke van Wommels ( Bette Røv i daglig tale) :) en lille Shetter hoppe. Klaus legede bussemand rundt om træstakken men havde ellers mest travlt med at stå og klø sig på træstakken:) Han er jo ikke den store damejæger:)
Så alt i alt er de nye damer kommet godt fra start:)

Update:)
Natten og morgnen er gået godt. Nannabel holder sig lidt for sig selv endnu. Hun har ikke travlt med at tilkæmpe sig en plads. Bette Røv holder sig tæt og Nannabel beskytter hende mod alle de "farlige" andre heste:)
Power Girl ville gerne spise hendes mad, men glem det makker:) Det måtte hun ikke. Nannabel vente røven til og lagde ørene: Kom ikke her og spil smart søster lagkage!! Jeg kan godt selv spise min mad!!
:):)
Update:
Nannabel har opdaget at mine sikkerhedssko har velcro lukning. Det er mega sjovt at ta fat i velcroen og hive i den... det lyder så sjovt:)
Hun er meget kærlig og nysgerrig og er blevet kæreste med Klaus ( Ellers ham der ikke var den store damejæger ) Men jeg forstår hende godt. Han er super dejlig og lækker;)

Update:

Nannabel viste sig som en rigtig teenager her i lørdags da alle hestene skulle flyttes. Hun ville ikke trækkes med og måtte til sidst trækkes sammen med Stabelfords President. Måske fordi hendes lille veninde Bette Røv ikke lige var i nærheden.:):)Og spænde ben kan hun også... og træde sko af, hele 2 af slagsen... altså menneske sko;);)
Men som alle teenagere så faldt hun ned igen:):)

Opdate:
Vi har fundet ud af at hun har fødselsdag 4-4. Så det må vi huske:)

Opdate
Nu er hun blevet 5 år og er vokset 3-4 cm og har lagt sig en længere manke til. Pandelokken lader vente på sig. Hun har fået mere fylde og liger sin mor mere, der er den gammeldaws type. Far er sporty og mere slank.
Kommentér på:
Frieser Nannabel af Ripa
Annonce