{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lotte (Skinkelynet) [Tidl. part] 2002

2.895 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michelle Larsen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 31. jul 2011


Anden særlig race Lotte (Skinkelynet)

Fødselsår:
2002
Højde:
1,17 m :) Så hun er en 3´er men hun er perfekt.
Temperament
Hun har det bedste temprament. Men i starten er hun dog stædig, hun er utroglig nem at tænde og slukke igen, dog kan hun være meget stædig. I starten når jeg red hende bukkede hun hver gang jeg satte mig op, men hun er dog stoppet, Lotte er en pony du kan sætte alle op på. En pige på 4 som er nybegynder kan ride hende. Men når først Lotte kan mærke at du har erfaring og vil tage magten så bukker hun bare for at prøve dig af men der er INTET ondt skabt i hende hun er så god som dagen den er lang. :)
Gangarter
Hun har 5 gangarter :)
men jeg beskriver dog kun skridt, trav og galop
Skridt: God og rummelig, hvor man rigtig for slappet af både når man varmer op og skridter af.

Trav: Det må være over midel. Hun tager lange skridt og får rigtig strækket ud. Også når man rider uden sadel (som jeg altid gør) så kan man nemt følge hende.

Galop: Lotte har kun en galop (og den er virkelig hurtig) hvor det bare gælder om at side fast for det kan godt være at lotte er lille men hun kan altså løbe hurtigere end en Traver og en Oldenborger, så man skal ikke tro hun ikke kan noget man bliver VIRKELIG overrasket:)
Stævner
Ja Hun har redet
Rubertusjagt

Ponygames

Men det er dog med min bedste veninde som ejer Lotte, jeg har ikke startet nogen på hende jeg er både bid og sade´løs rytter :)
Stamtavle
Lotte har ingen stamtavle :)
Køn
Ja det er hun :) Ej det er fantastisk hoppe, som skal opleves :D
Bemærkninger
Lotte var min fantastiske part, er hun ikke mere pga min højde.

Lotte kan ikke lide at blive redet af nogle på min højde (er 1,63-1,64)!! :D
min veninde jogger så med hende i stedet da hun er SYGT hurgtig man skal ikke dømme hende før hun er prøvet for hun har SATME KRUDT I RØVEN !!
Jeg ejer ikke hende, og det er jeg ikke ked af, for min bedste vendinde som ejer hende er utroglig glad for hende og det forstår jeg godt :)

Nå men nu til Lotte. Lotte er en utrolig pony som gør alt hvad ryttern beder hende om. Hun er ubeskrivlig :)<3
Første gang jeg red hende (som min part, JEG HAR REDET HENDE FØR MASSER GANGE) Faldt jeg af 2 gange for hun har sindsygt mange tricks, og jeg har næsten fået magten over hende men der er lang vej i nu. Og det kan godt være man tænker ha nu har jeg magten men nej :) men nej så kommer Lotte med et af sine nummer :) jeg kommer da altid op på hende. Den ENESTE der har magten 100%!!! over Lotte er min bedste veninde Sofia. Lotte kan rides af alle om du er 1 eller 80 år har intet af sige Lotte kan dog finde på at bukke hvis hun kan mærke du har erfaring men kan alle heste jo finde på Lotte gør det dog kun for at prøve dig af ;) Jeg kan kravle under hende uden der sker en **** Lotte er så GOD som dagen er lang !:D<3
Kommentér på:
Anden særlig race Lotte (Skinkelynet)
Annonce