{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Græsmarkens malkit [Tidl. hest] 2003

5.492 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Græsmarkens malkit

Fødselsår:
2003
Højde:
"Hele" en 169 cm. Passer lige til lille mig ;-)
Temperament
Har så fantastisk et temperament! Hidser sig ikke op over noget, og er så flink som dagen er lang! Er på ingen måde en kedelig hest, da han har en tænding og gejst under ridning, men ved hvor skabet står, når han ikke er i ridning.

Men han begynder at være "mig" venlig. Altså han forstår at jeg ikke kan nå, når han tager hovedet højt op, så nu sænker han det så jeg kan nå ;-)
Gangarter
3 gode gangarter!

En skridt hvor han træder ca. 2 hove over, en trav hvor han nærmest danser, og en galop med godt afskub!
Stævner
Han har gået et par enkle LA klasser på klubplan med hans ejer.

2013:

26/1
Vores første stævne sammen, hans første distriktstævne og under 2 måneders samarbejde. Malle var SÅ sød at have med, og jeg havde 2 rigtig fine ture på ham. Han er virkelig en kammerat!
LA1: 65,3% - 5. plads
LA2: 68,9% - 2. plads

3/2-2013
Søøøøde Malle mus. 2 fine ture, men med mange fejl! Bla. et changement i LA2 og en lille smule spændt i galoppen. Men ellers var Malle dygtig :-) Også endda debut i La4 for Malle!!
LA2: 65,8% - 3. plads
LA4: 67,7% - 1. plads

13/2-2013
LA2: 63,7% - 2. Uplaceret. Fik en rigtig dårlig opvarmning, hvilket gjorde at han ikke var fremme foran mig. Men vi blev meget erfaring rigere :-)

16-17/2-2013
LA4: 61,4% - midt i klassen. Malle blev meget spændt og stiv. Ville ikke rigtig svare for schenklerne, og alt for mange fejl. Men igen en masse erfaring :-)
LA2: 65,8% - 1. uplaceret. Meget bedre tur, hvor han begyndte at høre lidt efter mig. Men igen rigtig mange fejl, som vi kunne have gjort bedre :-)

30/3-2013
LA4: 65,00% - 1. Uplaceret. Fin tur, hvor Malle var mere under mig end de sidste par gange. Lyttede rigtig fint på mig, og stod der hvor han skulle fortil. Desværre med en del meget store fejl, hvilket kostede en del 4 og 5 taller. Men meget tilfreds!
Stamtavle
Far:
Marengo
Farfar:
Mon-ami
Farfars far:
Mi amor x
Farfars mor:
Søbo's tandarra (søbo)
Farmor:
Elysee
Farmors far:
Eldorado
Farmors mor:
Winnipeg
Mor:
Bruxelles
Morfar:
Aleksander
Morfars far:
Adonis xx (ger)
Morfars mor:
Rosenland
Mormor:
Claudia
Mormors far:
Allegro
Mormors mor:
Marli


Køn
En dejlig vallak!
Bemærkninger
Jeg er så heldig at have fået lov til at låne Malkit i hele min juniortid. Jeg er utrolig glad for at hans ejer Berith har givet mig den mulighed!

Jeg har oppe og prøve Malkit, og faldt pladask for ham. Jeg har kun siddet på omkring 3 forskellige heste, men Malle gjorde turen helt fantastisk! Og jeg er på ingen måde blevet mindre glad for ham - tværtimod. Jeg glæder mig hver dag til at komme ud og ride ham, og jeg har et stort smil på, når jeg sidder på ham. Jeg føler på alle måder at jeg har fundet min drømmehest!

Kommentér på:
Dansk Varmblod Græsmarkens malkit
Annonce