{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Svanni fra Begtrup 2007

1.652 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Matilde&Svanni .
Kvinde | 24 år | Oprettet: 6. mar 2012


Islænder Svanni fra Begtrup

Fødselsår:
2007
Højde:
1,34
Temperament
Rolig men hidsig, når hun er alene på tur. Hun elsker turridning og en hurtig galop! (:
hun er mit lille nussehoved!
Gangarter
Skridt: Hurtig!
trav: Flot mellem stor trav.
pas: god pas, men for meget af det! (:
tölt: ikke igangsat. men har dog vist det mange gange!
galop: Hvad kalder man det? Svanni-galop!
Stævner
ingen endnu! (:
- men kommer sikkert! ( Håber jeg virkelig)
Stamtavle

Far: Jór fra Gýgjarhóli

Farfar: Ródi fra Múla

Oldefar: Orr fra Púfui

Tipoldefar: Otur fra Saudárkróki


Mor: Stjarna far Oversø

Mormor :Raudka fra Midhjáleigu

Oldemor: Drottning fra Midhjáleigu

Tipoldemor: Drottning fra Blesa Skógum

Så har hun to brødre Lettfeti fra Oversø (kan også findes herinde) og Skáti fra Begtrup.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Svanni er en 6 åring dejlig hoppe med masser af energi, lyst og frækhed! Jeg har haft hende siden hun blev født af stjarna min families hest. Hun var lille og det er hun stadig, men der er fut i hende! Jeg tør stadig ikke helt at sætte venner på hende, da jeg er bange for at hun smutter af med dem...svanni bor på vores 'løsdrift' hjemme på bytoften sammen med mor, bror og ven.

Svanni er eventyrløsten, og hun elsker når jeg slæber nye ting ind i marken. der skal både snuses, gnaskes og trædes!

Jeg har øvet nået trec med hende og skulle rigtigt til at stævne, men det kom loge noget i vejen! :) øv, bøv vi tager bare et andet stævne engang.

svanni er ret fræk! men det ville jo være kedeligt uden!

Efter svanni har været til kiropraktor er hun begyndt at trave! Jeg skal sætte en stemmegaffel på nogle bestemte punkter, og det hjælper! Allerede efter en behandling er hun begyndt at trave mere, men jeg regner med hun skal have en til. Mirakel! Nu kan jeg ride på hende, dressur og lave noget gymnastik med hende. Få løsnet op i hende stive krop, især forparten! Jeg ligger hsm lidt til side og nu skal der for alvor trænes! ;)

Det kan helt sikker anbefales at gå til kiropraktor hvis din hest har nogle problemer. Det var en mirakelkur for Svanni. :)

opdatering:

SPRINGE! nu har mig og min ven laura prøvet at løsspringe svanni! og hun var squ godt til det! jeg har også prøvet fra ryg, men der er det lidt mere besværligt :b men stadig god! du kan finde video på min profil...:)

*11-06-2013*
hurra hurra hurra! i dag har svanni fødseldag! tillykke med de 6 år din gamle krikke! (not) hehe! tænk at du nu har været i mit liv i 6 år! mit lille pus, jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dig! og jeg har haft dig siden jeg var 7 år! :D

*d. 17-06-2013*
EJ, hvor var svanni bare dejlig idag! vi var nede i ridehuset og øve lidt smidighed, og hun gik til bidet i trav! (en sjældenhed hos svanni) også töltede hun da også lidt! :D

*d.18-06-2013*
det er en varm sommerdag i begtrup også tænkte jeg det kunne være sjovt at prøve at bade med vandslage for første gang! og hun var meget dygtig og ville gerne have vand på sig, dog ikke i hovedet, men det er også forståeligt nok! :) billeder ovenfor.

*d.---07-2013
Mig og svanni fik undervisning og svanni var bare en gudinde! Min ridelærer har taget nogle billeder, så jeg venter bare på at hun sender dem! ;b

*d.16-07-2013
Nu tager mig og guldklumpen på ridelejr/kursus på vivildgaard i Hadsten! Jeg glæder mig rigtig meget for det er første gang jeg har svanni med på ridelejr/kursus! jeg skal Afsted med Andrea (som også har HG) så er det bare at rulle derudad! ;DD
Kommentér på:
Islænder Svanni fra Begtrup
Annonce