{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod remember me by friis 2008

3.077 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

alice j
Kvinde | 49 år | Oprettet: 15. jan 2008


Dansk Varmblod remember me by friis

Fødselsår:
2008
Højde:
163 cm, men tager nok et par cm mere :-)
Temperament
super dejligt temperament,
men også en del sensitiv på sådan lidt tænd/ sluk agtig måde, men helt bestem på en rigtig god måde :-) utrolig tillidsfuld
Gangarter
middle, springer stort
Stævner
Har kun prøvet et lille klubstævne indtil vidre
Stamtavle
F: Lionell DVH 571
-Lionell er også far til flere medaljehopper bla. bronzemedaljehoppen Bøgegårdens Laina, som er mor til bla. Andreas Helgstrands guldmedaljehoppe Bøgegårdens Don Romina, der tillige udmærkede sig som årets bedste dressurbetonede hoppe i 2006 i DV.

FF: Leonid
FFF: Landgraf I

M: Regitze
MF: Ragtime
MFF:Raimondo
Køn
Meget køn hoppe fra 2008
Bemærkninger
super dejlig hoppeplag som jeg købte i september 2010 som jeg håber bliver min dejlige fremtidige ridehest.. hun var noget tynd da jeg købte hende, men med godt foder og ormkur er hun ved at udvikle sig til at blive rigtig smuk :-) Det har så også den hage at hun har fået en masse energi så hun buldre rundt ude på folden med massevis bukspring. Hun er nu 2½ år gammel og med masser energi så vi bruger lidt tid på hvem det er der bestemmer. Det er begrænset hvad vi har kunne træne ude, da vi kun har folde så håber snart jeg finder et sted med ridehus så hun langsomt kan komme igang med lidt træning.

Remember me by friis er bare en helt fantastisk dejlig hoppe plag. Utrolig godmodig og nysgerrig.

Til følskue fik hun følgende karakter

Type 9- Hoppeføl af særdeles god type

Rammer 8-Passende harmoniske rammer

Fundament 8- markeret

Bevægelse 9 -Særdeles god i skridt-trav og galop med god elasticitet.

Helhed 9 - Virkelig en avlsforbedring

D. 16/2-2010
Remii er blevet flyttet til et nærliggene ridested med ridehus hvor hun har stået i ca. 14 dage nu og jeg er så småt gået igang med at træne med hende. Og hun har bare taget det hele i stiv arm og er bare så dejlig tidlidsfuld, elsker den hest.:-) første dag hun blev longeret gik hun som om at det havde hun gjort mange gange før. da vi er færdige tager jeg longen af og smider på jorden så hun kan rende lidt rundt selv, og går ud til siden, remii bider fast i den ene ende af longen og kommer over til mig med den i munden ligesom vi er ikke færdige det her er sjovt. jeg har tabt mit hjerte fuldstændig til den hest som åbenbart nogle gange tror den er en hund. :-)

opdatering: Remmi står stadig opstaldet ude, men hun har ændret sig meget fra at være den stille og rolige hest som hun plejer, til at være meget varm til tider så jeg overvejer meget at flytte hende til et andet sted.
D.12/4-2011 fik hun fjernet 2 ulvetænder og 2 tandkapper, hvilket var noget af en udfordring for den kære dyrlæge da hun skulle bedøves, det er lidt øv hun regere på den måde, men det må vi jo arbejde med, men forstår det ikke helt at hun er blevet så skeptisk overfor fremmede, smed, dyrlæge, det var hun ikke derhjemme.

d. 17/4. jeg har været på ryggen af remii for første gang og det tog hun rigtig pænt, er så glad for min lille hest!! :-) så nu er planen fremadrettet at hun skal rytter tilvænnes i alle gangarter og så får hun en voksepause nogle mdr. inden vi går rigtig igang. Havde håbet hun var klar til kåring her i juni, men jeg syntes ikke hun er helt færdig og se på, så vi ser hvordan det ser ud til efteråret.

10/12-11.
Remii har fået lov til at gå og vokse det meste af sommeren og efteråret, men er endnu ikke blevet mere end 163 cm, men tror at der kommer et par cm mere :-) men hun bliver stadig smukkere dag for dag og begynder mere og mere at ligne en hest:. Da vi endelig skulle igang var vi så uheldige at hun ramte den spand jeg steg op fra, hvilket resulteret i en volsom flyvetur og et par krykker. Derefter har jeg været meget nevøs for at skulle op igen. Så har fået en rigtig sød modig rytter til at ride hende ca 1 gang om ugen i longe de sidste par måneder og en enkel gang uden :-) Den sidste uge har jeg været oppe på hende et par gange og har travet rundt i longen for første gang :-) og wauuu hun er lækker at sidde på i trav. Så glæder mig vildt til hun bliver lidt mere stabil.. Og er sikker på hun bliver en kanon ridehest..

2012

I februar mdr.var Remii i tilridning hos Dennis Holst.
Den 19/5-12 var hun til sit første stævne med Carina lyons på ryggen :-) Hun har godt nok noget varm under opsidningen og opvarmning, men selve stævnet gik over alt forventning og min lille tøs fik oplevet en masse selvom det var på hjemmebane :-)

1-12-2013
Remii er sendt i vidre ridning hos stald hulehøj i 3 måneder så hun kan få prøvet en masse nye ting som jeg ikke lige har mod på. Det går rigtig godt og hun har også sprunget for første gang :-) det siges hun springer stort og rigtig gerne vil så det er skønt. :-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod remember me by friis
Annonce