{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Yasmin!<3 [Tidl. part] 2004

1.746 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MSV
MSV
Kvinde | 29 år | Oprettet: 12. aug 2007


Anden særlig race Yasmin!<3

Fødselsår:
2004
Højde:
Ca. 145
Temperament
Ivrig! :D
Men nem at håndtere.
Gangarter
Skridt: Frisk, men kan være stille og rolig.

Trav: Frisk! Men meget go, hvis man ikke bare giver hende lov at løbe.

Galop: Meget frisk! :) Dejlig blød og rund.

Jord: Hvis man giver hende lov, er den meget hurtig! :D Lige før hun kan følge med galopheste ;). Men hun er til at stoppe igen.

Dressur: Hun er nem at få til bidet, men hun gider ikke rigtig dressur :) Der skal ske noget ;)

Spring: Hun eeelsker at springe! :) Hun har dog ingen springteknik. Når hun først har fået lov at springe, er hun næsten ikke til at holde! :)
Stævner
Ingen med mig, og tror aldrig hun har været til et, men er ikke sikker ;)
Stamtavle
Ingen.
Køn
En hoppe med stort H! :)
Hun kan ikke lide de fleste heste, især ikke hvis hun ikke kender dem.
Bemærkninger
Da jeg startede med at ride Yasmin var hun næsten ikke til at fange på folden. Hun løb væk fra en bare man gik hen imod hende, med træktov eller ej.
Hun travede eller galopperede virkelig bare væk fra dig. Jeg fandt så ud af at hvis jeg tog en gulerod med eller noget, så kunne jeg bruge det. Hun ville ikke komme hen til mig selvom jeg havde guleroden, for det kunne jo være snyd. Så fandt jeg ud af at hvis jeg gav en hest tæt på hende noget af guleroden, så gik det op for hende at det ikke var snyd, og så kunne jeg gå stille og roligt hen til hende.
Det blev jeg ved med hver gang jeg skulle hente hende, og hun blev nemmere for hver gang ;)

Den første gang jeg red hende gik det ikke specielt godt. Jeg kunne ikke helt finde ud af hvordan hun skulle gå specielt i trav. Hun var meget anderledes i forhold til det jeg havde prøvet. Men anden gang jeg red hende, havde jeg vænnet mig mere til hende, og fandt et okay tempo.

Den første og indtil videre eneste tur i skoven vi var på sammen, gik meget godt.
Hun var meget nem at styre, og pga. at jeg havde problemer med at trække vejret, og derfor kun ville trave og ikke jorde eller galoppere mere(efter som det var der det var sværest for mig). Jeg kunne holde hende i trav, selvom de andre der var med på turen jordede.

Hun elsker at springe!! :)
Men hun kan ikke helt finde ud af det :) Så jeg øver det lidt med hende når jeg kan ;)
Det er op til rytter at sætte af rigtig. Ellers springer hun for sent, og river sikkert ned ;)
Engang jeg red hende til noget hygge spring med nogle veninder, gik det ikke lige frem godt :) Hun kunne overhovedet ikke finde ud af det den dag :) Og jeg er heller ikke lige frem øvet, da jeg har været bange for det. Men hun ville meget gerne løbe udenom istedet. Så da vi skulle over et spring, løb hun lidt skævt, og jeg kunne godt mærke, at hun gerne ville løbe uden om, men jeg fik hende rettet mod springet. Så lige da jeg skulle til at sætte af, tager hun lige et skridt til venstre, og så sprang hun op ad støtten! :D Og vi væltede hele springet :)

Jeg rider hende til undervisning og arrangementer udover undervisning, på min rideskole.
Og hvis jeg spørger i en weekend eller ferie, får jeg helt sikkert også lov at ride hende ;)

Hun er begyndt at blive rigtig sur når hun skal have sadel på. Min veninde/kollega skulle en dag jeg ikke var på arbejde, lægge sadel på hende, fordi eleven ikke turde. Og så havde hun stejlet! Skøre pony! :) Men sådan gør hun aldrig når jeg sadler op. Hun kan finde på at blive sur, og ligge ørene tilbage, men hun bider eller sparker næsten aldrig ud efter mig. Det gør hun mere med andre. Her på det seneste er hun begyndt at bide i boksen, istedet for ud efter mig. Det virker som om hun gør det for ikke at komme til at bide mig :)
Og når vi bruger hende i hallen, og eleven måske vil trækkes i trav (sker sjældent nu.) så når min veninde/kollega løb med hende, var hun helt oppe at køre, men når det var mig, var det som om hun slappede mere af :)
Kommentér på:
Anden særlig race Yasmin!<3
Annonce