{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Camerone [Himmelhest] 2010

1.660 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Knabstrupper Camerone

Fødselsår:
2010
Højde:
Forventet 148 cm, nuværende højde 142 cm.
Det blev kun til ca 144 :)
Temperament
Roligt, opmærksom og nysgerrig.
Gangarter
middel
Stævner
Hun kommer ikke til stævner
Stamtavle


Hun er 75% procent knabstrupper.
Køn
Hun er en lille dame
Bemærkninger
Jeg har lige købt hende i lørdags, og fået hende med hjem. . Så kender hende ikke så godt endnu.
Hun er ikke helt tam endnu, men bliver mere og mere modig for hver dag. . .Hun er et værre nussehoved, når hun først kommer i gang :) Hun er lige kommet hjemmefra sin mor, det tager hun i stiv hov, og savner bestemt ikke sin mor. .
Et dejlig selvstændig føl, der er klar til at opleve noget her i verden på egen hånd.

Nu har jeg haft Camerone i et stykke tid, hun er en lille bestemt guldklump.

Hun er en meget reserveret dame, der skal se mænd meget an, før de kommer i nærheden af hende. Dyrlægen brugte ordet cirkushest om hende, det kan da godt ske det er den vej vi skal gå hehe ;)
Hun elsker ihvert fald mad, tror ikke der andet i hovedet af hende og kan også ses lidt, men man er jo også kun føl en gang :) Hun troede sne kunne spises, og havde store julelys i øjnene, da den første sne var faldet. Nu er det bare dejligt at trille og lege i.
Hun har udviklet sig fra "vild" til verdens største nussehovede, der er ikke det sted på den bette krop, hvor det ikke klør, så det er bare gå i gang.
Hun går sammen med min venindes hoppeføl på 9 mdr ( se MiTho´s Cosmic Dream), de har meget fornøjelse af hinanden, selvom de nok selv, mener de kan undvære hinanden, så er det vist løgn :) Man kan få mange timer til at bruge på at kigge på dem, ude på marken.

Er spændt på, når sommer pelsen kommer og der er nogle pletter inde under alt det vinterpels, men det må tiden vise. Jeg venter ihvert fald spændt :)

15/02-11: Camerone er nu målt til 130 cm, så er hun vokset 10 cm siden 1. Okt.

9/04-11: Nu er vinterpelsen så småt på afveje, og sørme om der er er kommet nogle flere pletter, indtil videre en masse på mulen og lidt flere på kroppen, det bliver spændende om der er flere på kroppen når det er helt væk. Jeg venter ihvert fald spændt

29/04-11: Jeg målte Camerone i dag til ca 135-136, så der sker da lidt ;) Glæder mig til de skal på sommergræs

18/02-14: camerone er nu målt til 142 :)

Hun blev tilredet i sommers uden nogen former for problemer, og er en skøn lærenem pony :) hun har dog mange vokse pauser, men det gør ikke noget med noget mere højde :)

12/01-15: camerone er nu 144-5 i stang

7/8-15: Det er godt nok længe siden der er blevet opdateret her! Camerone er desværre blevet "pensionist", da hun er skæv bagi, det vil sige at hun ikke må bruges til dressur eller spring :( hun døjede med at ville bøje til venstre, og galoppen stod hun som en flitsbue til højre og når kom ned i trav igen ville hun ikke falde til ro igen. Så hun er blevet undersøgt i hovede og røv, og fået mange behandling, og det hjalp også, men efter 1-2 gange dressur, opstod problemet igen. Det er ligesom at bore et hul og så ville bore et hul lige ved siden af igen, så vil boret næsten altid falde i det gammel hul igen!
Hun går nu og hygger den på marken og kan sagtens bruges som turhest- hvilket hun nyder fuldt ud :)
Så leger jeg lidt med tanken om at få et føl på hende. :D
Kommentér på:
Knabstrupper Camerone
Annonce