{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Kenzo's Timberlake [Tidl. hest] 2009

2.082 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malene K
Kvinde | 43 år | Oprettet: 25. jun 2007


Tinker Kenzo's Timberlake

Fødselsår:
2009
Højde:
målt d. 25/2 -10 til 128 cm.
målt d. 5/9 - 10 til 135 cm.
målt d. 25/2 -11 til 140,5 cm
målt d. 18/7 - 11 til 143 cm
målt d. 19/9 - 11 til 144 cm
målt d. 25/2 - 12 til 144 cm
målt d. 28/5 - 12 til 146 cm
målt d. 28/6 - 14 til 148 cm
Målt d. 27/9 - 16 til 150 cm
Temperament
Stille og rolig lille hest. Han er meget kærlig og vil altid gerne snakke når man kommer hen til ham. Han ELSKER hvis man gidder gnubbe hans rumpe og inderlår. Han er utrolig lærenem og nysgerrig, og selvom han bliver lidt forskrækket for noget skal han da bare lige hen igen og se om det nu var så farligt :)
Han tager gerne føringen i flokken hvis de andre ikke lever op til opgaven men afgiver også gerne opgaven hvis der er andre mere kompetente i flokken.
Han finder sig stort set i alt jeg beder ham om, han er altid stille rolig og kærlig i omgang.
Gangarter
Dejlig skridt. Træder godt ind under sig selv.

Lækker trav, med god fremdrift.

Galoppen har vi ikke arbejdet med endnu.
Stævner
Nej ikke endnu.
Og nu må fremtiden vise om det nogensinde bliver til, da vi indtil vider er bidløs.
Stamtavle
Ja det har den lille dreng.

Far: Kenzo's Hamilton Horse

mor: Kenzo's Tequila Sunrice
Køn
Vallak
Bemærkninger
Timberlake er drømmehesten. Har siden jeg første gang så en Tinker drømt om få sådan en selv. Og nu har jeg ham :)

Da jeg så ham første gang ved Stutteri Kenzo var jeg bare solgt med det samme. Han var bare så skøn. Stille, rolig og nysgerrig. Han stod sammen med sin mor som virkelig bare var så stille og rolig.

Timberlake kom i dag d. 18/2 -10 kl ca 13.30. Og han var ventet med længsel. Han var ikke meget for at skulle ned fra lastbilen og han var bare driv våd da han ankom men transporten havde også taget knap 4 timer. Har derfor brugt det meste af eftermiddagen på at prøve at tørre ham med flees tæpper og ved at gnubbe ham med halm hvilket han virkelig nød. Han har ikke været meget for at skulle spise noget i dag men han blev da lidt interesseret i sit halm efter jeg havde siddet lidt ved ham i boksen.

Der kommer flere billeder og mere tekst men han er først kommet i dag.

19/2
I dag var lille skid ude sammen med muffa (rideskolens pedagog ;P) Nøj det nød han, han fik virkelig lavet mange flotte krumspring :) Men nøj den lille hest er konstant våd, er ikke van til at stå i stald og jeg har ikke mulighed for at han kan gå i løsdrift :/ I dag havde han også lidt mere appetit, det var skønt at se.

20/2
I dag var Timber ude og lege med en anden følle på samme alder som ham selv og en lille bestemt shetter dame, hun syntes ikke rigtig at timber skulle komme for tæt på den anden følle, men det gik. Så fik jeg også lige striglet ham for første gang, og han stod fint på staldgangen, han vil bare ikke løfte bagben. Han er utrolig nysgerrig, jeg raslede med bærepose lige op i hovedet på ham og han var ligeglad :D Han fik også hilst på Avalon, håber virkelig de 2 får glæde af hinanden en dag.

23/2
I dag blev lille Timber klippet på bringen da han var så svedt konstant og stod og var kold hele tiden. Han var ikke så meget for klipperen til at starte med da han stod bundet, men så valgte jeg at putte ham i et træktov, og lade ham kigge på klipperen først slukket og så tændt og så gik der ikke længe så stod han bum stille selvom jeg klippede ham :) dygtig lille dreng. Men da vi så skulle til den anden side så skulle han lige pjatte lidt, men det var bare en magt kamp om hved der var stærkest, for da jeg først kunne klippe ham stod han og sov.. Lille skat :)

24/2
Så er Timberlake tør og jeg kunne endelig rigtig få striglet min lille dreng. Ham tabte næsten en hel hest bare i løst hår ;P men nøj han nød det, en gnubber i hver hånd og så bare en god gang rumpe gnubning :)

25/2
Så blev lille skid målt i dag, 128 cm :) så han skal nok blive dejlig stor en dag. Han fældede lige så meget i dag som igår, skulle tro han snart bliver skaldet.

3/3
I morgen har jeg haft Timber i 14 dage, og han er ved at være faldet godt til nu. Har fundet alle de steder han elsker at blve nusset efterhånden, og han elsker bare generelt at blive striglet. Han elsker sit müsli foder, gullerødder og æbler men han vil endnu ikke have heste guf og mash. Jeg er bare blevet så glad for min lille trold og elsker ham bare så meget.

11/3
ELSKER bare min lille Timberlake der nu har fået kælenavnet Stumpie/Stump. Smelter bare totalt indvending hver gang jeg kigger på den lille fyr. Han har erobret mit hjerte med storm. Jeg tror han bliver en helt fantastisk lille hest en dag. Igår stiftede han bekendskab med en hvid plastic havestol. Den var da meget spændende da jeg så begyndte at stå og kaste/rykke rundt med den var han da bare totalt ligeglad, kiggede bare nysgerigt på den. Han har virkelig de mest fantastiske øjne som jeg bare kan blive totlat fortabt i. Han har et lille flip med at hvis hovene ikke bliver ordnet først når han skal srigles ja så gider han ikke, men ellers står han bare så pænt selvom jeg nu flere gange har striglet ham i 30-45 min han står bare og små sover. Elsker dig Stumpie!

15/3
Så havde lille Stumpie smed i dag, og det tog han gostnok fint. Smeden siger han står rigtig pænt/godt på sine ben, og at han har sindet til at blive en rigtig dejlig hest. Han sage heller ikke meget til at få ordnet fusserne, han stod faktisk næsten at små sov. Hån står også bare så pænt når jeg strigler ham :) Så dejlig en lille skatte pony :)

27/3
I dag var jeg ude at trække med stumpie helt selv. Der kom 2 biler og lillemand sagde slet ingenting til det, er så stolt af ham. Han er begyndt at gå rigtig pænt når man trækker med ham men når han bliver ivrig traver han næsten afsted imens han står på stedet ;P

19/4
Så er Stumpie ved ha skiftet det meste af sin pels. Han er også blevet staldet ud sammen med 2 andre ungheste der dog er 1 år ældre end lille manden. Det går bare så fint. Er også skønt jeg kan røre ham alle steder på kroppen når han går på folden uden han siger noget, det eneste vi stadig arbejder med er at jeg kan løfte hans hove når han ikke er bundet. Elsker virkelig den lille hest mere end noget andet :)

21/5
Så har Stumpie været staldet ud på stor fold med 2 andre ungheste i lidt over en måned og han nyder bare livet den lille mand. Troede virkelig ikke man kunne elske en hest så meget som jeg elsker den lille mand, smelter helt indeni når jeg ser på ham. Det er bare hårdt at han ikke står lige på den anden side af vejen, men han er da heldigvis ikke så langt væk. Elskede lille Stumpie <3

27/5
Så kom lille stumpie hjem at stå, sammen med Calle (en unghes på hans egen alder) og en 3 års vallak, det passer ham meget bedre end der hvor han gik før da de var meget hårde ved ham.

22 August
Man kan godt langsomt begynde at mærke at Stumpie er ved at blive hingst. Han vil ikke så gerne at der er nogen der skal bestemme over ham. Det hele bliver bare skønt. Min veninde har købt en hingsteplag på samme alder som Stumpie og de skal bare gå og hygge sig i løsdrift i baghaven de næste par år. Det bliver bare så dejligt at have ham her og at han får en legekammarat på hans alder. Så hvis alt falder på plads så skulle det gerne ske i løbet af næste uge.

26 August.
Så kom Stumpies nye ven idag, en hingst på alder med Timberlake. Så nu skal de to gå i løsdrift de næste par år hvis alt går godt. De virker allerede til at være glade for hinanden så det er jo skønt.

5 september
I dag fik Stumpie endnu en ny lege kammarat, da min kæreste har købt en lille pony.
Fik også lige målt ham idag, han er alligevel vokset en del i de snart 7 mdr. jeg har haft ham. Han er bare blevet sådan en fantastisk lille hyp. Alt hvad jeg nogensinde har drømt om i en hest.

6 Oktober
Så blev Stumpie kastereret idag, nåå det var hårdt at se den bette hænge sådan med hovedet pga bedøvelsen. Men indtil videre er det hele gået rigtig godt så krydser fingre for at det fortsætter sådan.

17 oktober.
Så blev der taget et par nye billeder af Stumpie, og der er lagt et par nye billeder ind. Det er nu 11 dage siden han blev kastereret og indtilvidre går alt fint, så krydser fingre for at alting kommer til at gå unden problemer.

1 januar 2011
Alting går bare fantastisk med Stumpie, han hygger sig så gevaldigt med Milton. De tog det bare super fint igår med alt det fyrværkeri, var ellers bange for om det ville blive for meget for dem da de jo går i løsdrift men de stod lige så pænt og tog det fint.
Han er godtnok ved at være en stor og robust herre, med det mest fantastiske temperament.

18. Februar
I dag er det et år siden Stumpen kom hjem til mig, det er helt ufatteligt at der allerede er gået et år. Han er kommet til at betyde ufatteligt meget for mig. Glæder mig til sommer så jeg kan komme igan med at træne med ham. PT står han i løsdrift sammen med hans gode ven Milton, og har en fantastisk tyk pels, tror virkelig han nyde livet som "fri" hest.

21. Februar.
Timberlake er blevet en rigtig unghest. Han vil gerne prøve af hvor grænserne går hele tiden. Ikke på nogen voldsom måde. Men han skal gang på gang lige se hvor langt han få mor til at rende eller gå efter det man gerne vil. Han har lige haft en periode hvor han have besluttet sig for at han ikke ville have grime på gå hvis jeg prøvede jamen så smuttede han da bare, hvilket resulterede i at mor ikke gad at rende efter ham og han blev "efterladt" selv så var det jo alligevel ikke så sjovt og han kom hen og kunne stå pænt og få grime på. Hans nykker vare pt sjældent mere en 14 så er det ikke så sjov mere, men så kan man jo altid finde på noget nyt.
Han elsker også at komme på eventyr, når man trækker ham ud af folden bliver han næsten helt opstæmt som om han tænker "jubii vi skal på eventyr", han er sådan en sød og nem lille basse :)

1. Maj.
Nøj Babyen har nok lige ænkte at jeg ville trække en hyggelig lille tur i det gode vejr, den var han sørme ikke lige helt enig i. Han skulle gå og skubbe til mig med skulleren hele tiden og så skulle han gerne lige gå et stykke længre fremme end mig, så vi skal vist til at træne en masse alene ture med den lille mand, han er heldig vis kold over for biler og super nysgerrig, så det er jo super :)

15 August
Elskede lille Timberlake, han er nok bare lige blevet mors store nussetrold, siden jeg kom af med Logan er han bare blevet såååå glad for sin mor, kommer mig i møde på marken hver gang han ser mig og han elsker at nusse og blive kløet, jeg kan enda komme til hans mule nu som var hellig for ham før og jeg nå nysse ham på kinden. Glæder mig så meget til jeg skal til at arbejde med ham :) <3 Babylake<3

20 September.
Så er der kun Timberlake tilbage, vi var desværre nød til at sælge de andre heste da Rasmus er gået ned i løn. Men heldigvis kan jeg da beholde min lille baby. Det er også bare skønt at jeg kan koncentrere mig 100% om ham, og at jeg kan få ham ind på rideskolen til vinter. Vil også se om jeg kan klikker træne ham lidt. Ikke at han skal være cirkus hest, men vil da være sjovt vi kan lave lidt andet til vinter :)

18 oktober
Så har Baby haft sadle på et par gange og det er altså ikke særlig sjovt at der er noget der strammer om den tykke mave så han er totalt rodeo tyr når der kommer sadle på, det er så ved at være en smule bedre. Han bukker da kun den første rondte i longen nu. Håber det bliver bedre, har bare ikke mod på en rodeo hest :-/

26 Januar 2012
Nøj så er Baby ved at være 3 år gammel, det er sørme underligt at sidde og se på han "baby" billeder. Syntes kun det var igår kan kom med lastbilen og nu er han snart en "voksen" ridehest, han er virkelig begyndt at ligne en hest og ikke bare en skæv plag :) glæder mig virkelig til vi rigtig skal igang med at lave noget :)

27 marts.
Så havde Baby rigtigt rytter på idag og gav en tur rundt på banen. Han tog det så fint og er bare så lykkelig tror nok han skal blive ridehest en dag :)

28. marts
Så havde Babyen lige besøg af en kiropraktor/massør idag. Nøj han nød det. Er super glad for at han kom for. Han havde nemlig en lille skævhed i hoften og vred forkert i "knæet" på forbenet der lige skulle rettes. Og nogle spændinger i nakken der blev rettet og som sandsynligvis stammer fra tænderne da han har tandspidser. Han virkede så glad og "fri" bagefter. Fik at vide at det var super fornuftigt at jeg fik ham tjekket :) så skal vi bare have tandlæge nu.

7 april.
Så skete det... Var overbevist om der ville gå længe endnu, men nu skete det. Jeg var på ryggen af Timberlake for første gang og han var bare såååå sød... Elsker den pony <3

18 februar (2013)
I dag er det præcis 3 år siden jeg fik min lille skønne dreng, det har været 3 fantastiske år, og jeg ser frem til mange flere år sammen med min elskede lille baby.
Vi er ikke kommet videre med vores ridning, han har indtil nu haft rytte på ca 10 gange og sidst var i august engang. Han har været i løsdrift hele vinteren og har haft lov til at vokse og stadig være ung, men nu venter vi bare på frosten forsvinder så vi kan komme igang :)

13. juni
Timberlake er nu flyttet til BOOR (Bolderslev og Omegns rideklub, d. 1/6)) han er faldet rigtig godt til og vi er langsomt kommet igang med ridningen. Det går bare super indtil vidre. Det er så dejligt at se hvor godt han har det der.

20. Juni 2014
Kan se det er et år siden sidste opdate. Der er bare sket så meget. Timberlake er blevet flytte tilbage til byen efter ca. 6 mdr. på BOOR, jeg faldt aldrig rigtig til der så vores ridning blev ikke til det store. Så den 1 dec 2013 blev han atter flyttet til byen i en lille hyggelig stald hvor vi begge fald til med det samme. Han er blevet sådan en fantastisk ride hest, både på bane og på tur, han er ca. blevet redet 6 mdr. for alvor nu (ca 1-3 gange om ugen alt efter vejret.) Vi har også været på vores første helt alene tur bare ham og jeg for ca 14 dage siden og det gik bare så super han var helt kold. Faktisk bedre end når vi har været afsted med andre. Han er blevet endnu mere kærlig her på det sidste og nyder bare når han får opmærksomhed, så nu har jeg endelig en hest jeg kan strigle på i timer hvis det er. Han er virkelig drømme hesten, er så lykkelig over han er min og vi har været der for hinanden nu i 4 år og 4 måneder. Hvor tiden dog flyver.

27 sep. 2016
Vi har fået lavet ridebane her hjemme, så jeg rider mere end nogensinde før. Timberlake er blevet totalt bidløs da han er langt sødere uden bid. Han udvikler sig meget for tiden, og kan efterhånden godt mærke at han ikke er unghest mere.
Kommentér på:
Tinker Kenzo's Timberlake
Annonce