{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lafajet [Min part] 1993

776 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pernille  L
Kvinde | 28 år | Oprettet: 16. dec 2009


Anden særlig race Lafajet

Fødselsår:
1993
Højde:
Ca. 145cm
Temperament
Gangarter
middel til over middel
Stævner
mange med ejer
Stamtavle
Køn
hoppe
Bemærkninger
Hun er en dejlig og skøn hoppe, som jeg har haft part på to gange om ugen og fik undervisning på en gang om ugen.

Hun er både god til spring og dressur, men vi red mest dressur. Det er nok mest fordi, at jeg ikke ligefrem er den store springrytter, men vi har da sprunget ca. 80cm.

Vi red ikke så meget tur, da hun tit bare bliver forskrækket over ingen ting, og bare begynder at spæne af sted. Men vi går ture, eller rider sammen med andre.

På staldgangen svinger hendes humør også. Den ene dag står hun lige så fint, mens den anden dag står hun og stepper rundt.

Når man rider hende, er hun for det meste meget ivrig, så lige så snart man sætter hende i trav, begynder hun bare at løbe derud af, men efter et stykke tid falder hun lidt til ro igen.

Men på nogle af hendes lidt roligere dage er der nogle gange, en der longere hende, mens jeg sidder på ryggen af hende, og svinger med armene eller andet. Og når vi skridter af, kan man også nogle gange sidde fx. baglens på hende.

Men alt i alt er hun en virkelig skøn hoppe, som jeg elsker af hele mit hjerte.

Lafajet fik desværre en gaffelbåndskade for knap et år siden og har ikke kunne bruges så meget og står for tiden inde næsten hele tiden eller på sygefold. Det har gået både op og ned, men jeg håber at hun snart bliver frisk og klar igen.

Hun er nu så rask igen at hun kan rides stille og roligt, og jeg er begyndt med at have fast part på hende igen:) Det er dog meget stille og roligt, men jeg er utrolig glad for at det går så godt med hende igen.

Efter et lang forløb med genoptræning, er Lafajet omsider kommet sig helt ovenpå sin skade. Hun kan i sag rides normalt, man skal dog selvfølgelig være påpasselig med ikke at overanstrenge hende. Gennem hele hendes skade, og i takt med at hun er blevet ældre, har hendens personlighed ændret sig meget. Hun er i dag en langt roligere hest både på ridebanen og på tur, men også mere generelt i det daglige og på staldgangen, hvor hun elsker at stå og nusse. Hun har dog selvfølgelig stadig sit temperament, men på en anden måde.



Kommentér på:
Anden særlig race Lafajet
Annonce