{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Clinton af landly [Tidl. hest] 1998

1.756 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida R
Kvinde | 27 år | Oprettet: 27. jan 2009


Fjordhest Clinton af landly

Fødselsår:
1998
Højde:
1.44
Temperament
Han har et alletiders temperament, og han kan rides af stort set alle. Han er et kæmpe nussehoved, og elsker når man gider strigle ham længe. Han er en meget rolig pony. men syntes også en dejlig tur i skoven er super sjov!
Gangarter
Han har tre dejlige gangarter.
Skridten er super god og fremaddrivene.
Traven er lidt luntene hvis det er nogle der ikke er så gode som rider ham, men hvis det er en seriøs rytter kommer han op i et godt tempo, og arbejder også selvstændigt.
Galoppen er også super dejlig
Stævner
11.07.09 i vallø.
Hvor vi red LC 1 progarm til 60.87 %

12.07.09 i vallø
Hvor vi red spring. Hvor han refuserede på det sidste spring.

Klubstævne på Strålen.
Hvor vi red LE men 84 point og 1 plads
Og LD kan ikke huske resultatet, men 1 plads
Og LC 1 med 150 point og 2 plads
Og to spring klasser med en 1 plads og en med mange fejl (-:
Stamtavle
Da han ikke er min mere, kan jeg den ikke..

Men hans mor hedder Camilla.
Og hans far hedder Max.
Køn
Verdens dejligste Vallak.
Bemærkninger
Clinton, til dagligt kald Sebbe, er en super sød pony, som jeg købte den 31.05.08 af en pige i køge.

Jeg har nu solgt ham til min ridelærer, pga,. jeg skulle skifte til hest. Min ridelærer bruger ham så til handicap hold, og han er super sød til det. Han bliver dog en gang imellem lidt hyber, men så rider jeg ham bare lidt igen (-: Jeg må nusse med ham så tit jeg vil, og jeg rider ham også stadig. Da jeg købte ham kunne han ikke rigtig dressur, og heller ikke der store spring. Men nu kan han begge dele og han er super sød til begge dele, jeg har sprunget 1.10 cm på ham. og han rider også en super god dressur (-: - man kan ikke helt sige om han bedst kan lide spring eller dressur, fordi det virker som om han hygger sig rigtig godt med begge dele, så længe han har en okey god rytter. i springningen, skal han bruge en rytter som har meget ben på, og ikke er bange for det går for hurtigt, for hvis han ikke kommer op i fart laver han nogle meget sjove spring (-: min ridelærer siger han godt kan komme op og gå piaff og passage, så han er en super dper fjordhest. Han er et af de største nussehoveder, og han elsker en god lang tur enten i skoven, eller ud over markerne! Mig og sebbe var også med på gjorslev jagten i maj 2010. Han er super sød både at have med til jagter, og stævner, så det er super dejligt.
han er en rødbakke, og han skiller sig virkelig ud fra alle andre. han kan ikke beskrives, han er en helt speciel pony, og har nogle gange sin egen mening, men han er jo fjordhest (-: , han har altid kunne gøre en dårlig dag god, og kan det virkelig stadig væk.
Selvom han ikke er min mere, betyder han stadig en meget stor del, og jeg føler stadig han er "min", og det siger min ridelærer også, så det er super dejligt! (-: jeg elsker ham meget højt.

Han er bare en alletiders pony, som har et af de bedste sind. og som altid vil i mit hjerte, og som altid er elsket!<3
Kommentér på:
Fjordhest Clinton af landly
Annonce