{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Grand Cru [Tidl. part] 1999

1.435 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michelle H
Kvinde | 29 år | Oprettet: 6. dec 2009


Traver Grand Cru

Fødselsår:
1999
Højde:
158,5 cm
Temperament
Han er generelt utrolig nem at omgåes, men han kan blive nervøs over nogen mærkelige ting.
Gangarter
Skridt: udemærket
trav: udemærket
galop: udemærket
Stævner
Har i sin tid vundet 1. plads til et travløb.

ANE ELEVSTÆVNE
LD1 - 3. plads - 62%

HODSAGER HAPPY HORSES REGIONSSTÆVNE
LC1 - 53,3 %
LC3 - 55,41 %
Stamtavle
F: Copperfield
FF: Frosty Hanover
FM: Lilli Hanover

M: Shadow T
MM: Tella T
MF: Pay Dirt

spørg hvis i vil have mere..
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han ejes af mine naboer, men det er mig, der rider ham :) og det har jeg gjort i snart 4 år.

01/01-08 flyttede vi. 8 km væk fra mine venner. Heldigvis for mig spurgte mine naboer om jeg havde lyst til at ride deres hest - altså Grand Cru. Hvilket jeg jo selvfølgelig sagde ja til! Jeg brugte 2-3 måneder på at lære ham at kende. Jeg brugte mindst 1 time med ham hver dag .. gerne 2-3 timer.. Jeg striglede ham og nussede om ham. Hurtigt blev vi venner og dagen kom hvor jeg fik lov at ride ham. På det tidspunkt havde han ikke haft rytter i 1½ år og jeg kom fra en rolig rideskolepony. Jeg havde svært ved at styre ham for han ville prøve mig af. Men alligevel synes jeg han var herlig! Jeg har aldrig været bange for udfordringer. På det tidspunkt anede jeg ikke at jeg kiggede min kommende bedsteven i øjnene. At jeg virkelig skulle opleve ALT med den hest.. Jeg blev glad for vi boede hvor vi gjorde for langsomt begyndte han at betyde mere og mere!
De første 2 - 2½ år gik med hygge ridning og have det sjovt. Du gjorde mig på et tidspunkt bange for dig fordi du stejlede med mig.. gang på gang på gang... men jeg købte en springvest og bed frygten i mig.. Jeg har vidst altid været lidt stædig. Dagen kom også hvor jeg smed springvesten igen og fik 100% tillid til dig igen. Vi begyndte at få undervisning.. Så skete det..

MIT LIVS BEDSTE ÅR!!
Efter sommerferien 2010 skulle jeg på efterskole! Og du skulle selvfølgelig med! Vi havde det bedste år sammen! Det var dig jeg gik ned i stalden til når jeg var ked af det.. og uden at sige et eneste ord så trøstede du mig og forstod mig.. Vi lærte så meget det år! Om venskab.. kærlighed.. tillid.. forståelse.. at tro på noget... kæmpe for noget... respekt.
Vi var i blokhus med resten af efterskolens hestelinie! Jeg troede ikke du ville gå ud i havet fordi du tit ikke har villet gå igennem vandpytter. Men alligevel var du en af de første heste ude i havet! Det var en fantastisk tur og du gjorde mig så stolt! På et tidspunkt skulle vi galopperer et LANGT stykke men da han ikke rigtig kunne galopperer lige ud blev vi nødt til at trave. Vi fik afvide at vi ikke måtte overhale lærerne som red forrest. Det endte selvfølgelig med at vi lå i front side mod side med lærerne hele vejen! Os i trav og dem i galop.. og nej det var ikke en kort galop.. - tværtimod!

"vil du ikke have en anden hest i stedet for?"
en måned efter vi var startet spurgte vores linjefags lærer om jeg havde overvejet at tage grand cru hjem.. så ville hun hjælpe mig med at finde en fin DV fordi hun kunne se jeg kunne nå længere end Grand Cru.. og at han jo aldrig kom til at galopperer eller gå på LC plan.. hvor jeg så så på hende og sagde "nej. Jeg vil dele mit år med en hest jeg elsker" hvorefter jeg gik ned til grand cru og græd i boksen.. for i mine øjne var han jo perfekt som han var.. Jeg besluttede den aften at jeg ville bevise at han godt kunne komme til at gå et LC program!! VI kæmpede og kæmpede! og vi blev langsomt bedre og bedre!!

Ikke god nok til kvadrille
Vi måtte heller ikke være med i kvadrille trods at han gik bedre end nogen andre i trav... men fordi han løb lidt i galop måtte vi ikke være med.. Men den sidste opvisning var der en manglede hest pga skader. Da hun ikke kunne finde andre end mig der ville så kom vi altså med! Vi fik altså ikke lov at nå at øve inden.. Han havde aldrig prøvet at ride med så mange heste før.. så højt musik og så mange mennesker.. men han gik så fint.. - selvfølgelig lidt anspænt!! men han var så dygtig.. og vi fik ros af hende bagefter!

Det er utroligt hvad vi opnåede på det år! vi fik Hesteliniens "årets udvikling" og hvor var jeg stolt! Vi endte også med at springe 80 cm på et enkelt spring (': .. og vi var også på terrænbanen! vi oplevede så meget :D!

d. 20/08-11 startede vi så vores første regionsstævne og hvor gjorde han det fantastisk!!! og vi fik bevist at han kom til at starte LC klasser... (LC1 og LC3)!

Jeg elsker dig, grand cru <3<3
Kommentér på:
Traver Grand Cru
Annonce