{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Bueskydningstræning d.15.05.2017

543 visninger | Oprettet:

Træning med verdens bedste Rufus og havde min mutti med ude og ta´billeder! Den hest er bare så smuk og fantastisk! Han gik skidegodt og afslappet bortset fra et enkelt tidspunkt, hvor jeg mistede balancen lidt og fik trykket til staklen, som tolkede det som FREMAD (hvilket jo var en forståelig reaktion)! Men han lyttede straks til min stemmehjælp og standsede efter få kraftige galoptrin -der er jo virkelig sket ting og sager med den hest både tillids- og lydighedsmæssigt. Kan kun sige at jeg er vildt stolt af ham og så skal jeg også bare lære at ramme ordentligt!:-D

JP The farrier
Kvinde | 41 år | Oprettet: 17. sep 2007


Kommentér på:
Bueskydningstræning d.15.05.2017
  •   16. maj 2017 EJ: du kan tro det er sjovt! Og det ER faktisk en sport! I Sverige, England, Polen, Ungarn, østen m.m. er det en kæmpe sport og der konkurreres i mange forskellige bueskydnings discipliner til hest!:-D

    Vi afholder faktisk uofficiel DM i august og ved samme lejlighed stiftende generalforsamling til forening for beredne bueskytter i Danmark! Vi håber en masse kommer og bakker op -både som deltagere og tilskuere og til selve stiftende generalforsamling!

    Vi vil arbejde på at gøre sporten meget vidtfavnende og at lave klasser og aktiviteter for alle aldersgrupper og niveauer. Det er en disciplin hvor alle kal deltage uanset hvilken hest man rider på og om man er til skovture, traditionel ridning i hverdagen, western, akademisk osv -der er plads til alle!

    Hvis du vil vide mere, så skulle du lige tage og finde Facebook-gruppen "bueskydning til hest", som pt er den officielle gruppe for beredne bueskytter og det er her vi lægger en masse info ind og deler oplevelser mht træning osv!


  •   16. maj 2017 Hvor ser det godt, i ser ud til at have det rigtigt sjovt sammen smiley

  •   16. maj 2017 Takker for det! Ja de blev ret gode!:-D

  •   16. maj 2017 skønne billeder smiley

Annonce