{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ridelejr på Vinkærgård :)

2.117 visninger | Oprettet:

OBS: Stedet ejes af Mette Logan!!! :)

I efterårsferien 2010, en uge i sommerferien 2011 og en weekend i oktober 2011 var jeg Vinkærgård som ligger i Ebletoft. De har KUN islændere, udover 4 dejlige shetlænder.. :)

Der rides mindst 2 timer om dagen og det er enten til stranden hvor der self er mulighed for at bade med hestene, i skoven hvor der er fede galopstier, eller i Mols Bjerge hvor udsigten og landskabet er vildt flot!
Den længste tur jeg var ude på, tog 6 ½ time og det var i efterårsferien.. Og det var både i skridt, trav, tölt og galop - vi holdte ogs en pause, både for vores og hestenes skyld :)
De har både ridehus, ovalbane, 3 lækre stalde hvor der i den ene er plads til 12 heste, den anden er der plads til 14 heste og i den sidste og fedeste stald er der plads til 18 heste, og ikke mindst de største folde til deres heste. Hestene har de fedetse folde! Der er 2 folde, hvoraf halvdelen erskov og den anden halvdel er rent græsstykke, og begge dele er kæmpe stort! Og så har de selvfølgelig en hel masse andre mega store græs folde, men også små jordfolde :) I Mols Bjerge er bakkerne hegnet ind, og der går så alle de unge heste. Jeg har aldrig set at heste har haft SÅ stort et areal at gå på! Der går cirka i mellem 7-20 unge islænder (mest hingste) på hver fold, og der er 5 GIGA folde!! :)
Jeg red på Hekla begge gange og hun er bare en fantastisk hest! Tölten er ikke den bedste, men hendes galop og ikke mindst hendes personlighed gør hende til den bedste islænder! (:

Jeg skal derop igen den sidste uge i sommerferien 2012, og jeg glæder mig mega meget allerede! Det er så 4 gang jeg skal derop, og jeg håber på at kunne få Hække igen (:

Håber I nyder billederne, skal nok tage nogen fler' når jeg kommer derop igen :)

*Louise Tversted*
Kvinde | 27 år | Oprettet: 16. okt 2008


Kommentér på:
Ridelejr på Vinkærgård :)
Annonce